Στη φυλακή ο 24χρονος Αλγερινός που συνελήφθη για την άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στη φυλακή ο 24χρονος Αλγερινός που συνελήφθη για την άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ο 24χρονος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή, καθώς τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικο συμπατριώτη του κι έναν 30χρονο Αφγανό - Αφορμή για την άγρια συμπλοκή η διαμάχη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

elas
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 24χρονος που συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 24χρονος, με καταγωγή από την Αλγερία, που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή, καθώς φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρια έναν συνομήλικο συμπατριώτη του κι έναν 30χρονο Αφγανό.

Αφορμή για την άγρια συμπλοκή φαίνεται πως ήταν διαμάχη για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ τα δύο θύματα που τραυματίστηκαν χρειάστηκε να διακομισθούν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι ο ίδιος πήγε να χωρίσει τα άτομα που συμμετείχαν στο βίαιο επεισόδιο, ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμα τέσσερα αραβόφωνα άτομα τα οποία παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε στην Ηλεία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά: Πώς επιβαρύνει την υγεία μας ο καπνός, τι να προσέχουμε

Ναρκωτικά: Η «χαρτογράφηση» της κοκαΐνης στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης