Ολοκληρωτική καταστροφή της αποθήκης του εργοστασίου στην Κηφισιά από την πυρκαγιά

Ολοκληρωτική καταστροφή της αποθήκης του εργοστασίου στην Κηφισιά από την πυρκαγιά

Το κυρίως κτήριο έμεινε ανέπαφο, στο σημείο της καταστροφής πραγματογνώμονας - Αφαλισμένο σε κοινοπραξία ασφαλιστικών εταιρειών το εργοστάσιο

kifisia11
Μεγάλες καταστροφές υπέστη η αποθήκη του εργοστασίου κατασκευής οικιακών σκευών της PAL A.E. στην Κάτω Κηφισιά το οποίο τυλίχθηκε χθες Τετάρτη 12/6 στις φλόγες μετά από ισχυρή έκρηξη.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν και υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές ενώ από αέρος ελικόπτερο έκανε ρίψεις νερού περιμετρικά για να μη περάσει η φωτιά στην άλλη πλευρά.

ergostasio-1
ergostasio-2


Κλείσιμο
Παράλληλα η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα 112 ώστε οι κάτοικοι να έχουν κλειστές πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», έγραφε στο μήνυμα.

ergostasio-3


Το κυρίως εργοστάσιο έμεινε ανέπαφο, ενώ λόγω της φωτιάς έχουν καταστραφεί υλικά αλλά και ο αποθηκευτικός χώρος. Η αποθήκη η οποία υπέστη τις ζημιές ήταν κατασκευασμένη από σύγχρονα πυράντοχα υλικά και σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές και κανονισμούς, κάτι που έδωσε τον χρόνο για έγκαιρη απομάκρυνση των εργαζομένων αλλά και την οργάνωση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση.

Στο σημείο της φωτιά βρίσκεται ήδη πραγματογνώμονας για να εξακριβώσει πώς προκλήθηκε η έκρηξη και επεκτάθηκε η φωτιά.

ergostasio-4
ergostasio-5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης