Ανήλικος έκλεψε τρεις μοτοσικλέτες στην Καλαμάτα

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Ήθελε να κάνει βόλτες με μοτοσικλέτες στην Καλαμάτα, αλλά τις... βαριόταν γρήγορα και τις άλλαζε κάθε τόσο ένας ανήλικος Έλληνας, για τον οποίο εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι είχε κλέψει συνολικά τρεις μηχανές μέσα σε μόλις δέκα ημέρες.

Οι κλοπές των μοτοσικλετών, που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 9 ως τις 19 Μαΐου, εξιχνιάστηκαν όταν βρέθηκαν στα σημεία όπου τις είχε εγκαταλείψει ο 17χρονος δράστης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι κλεμμένες μοτοσικλέτες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Τον έπιασαν να μπαίνει σε κλεμμένο Ι.Χ.

Την στιγμή που επιβιβαζόταν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την ίδια ημέρα σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ένας αλλοδαπός, το απόγευμα της Τρίτης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια που ερευνά αν θα το χρησιμοποιούσε στην παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών ή σκόπευε να το φυγαδεύσει στο εξωτερικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr