Το διαχρονικό denim γίνεται η στολή της εξερεύνησης και της ελευθερίας

Το διαχρονικό denim γίνεται η στολή της εξερεύνησης και της ελευθερίας

Κάθε κομμάτι από τη συλλογή SS24 “Denim Nomads” της STAFF είναι φτιαγμένο για τους νομάδες της εποχής μας που αναζητούν την περιπέτεια,  την άνεση και την ποιότητα

staff_cover1

Sponsored Content

Η άμμος χρυσίζει κάτω από τον ήλιο, ένα ζεστό αεράκι φυσά και σου χαϊδεύει το πρόσωπο και νιώθεις μιαν απίστευτη αίσθηση ελευθερίας. Μπροστά σου απλώνεται ο κόσμος όλος και σε προσκαλεί να τον εξερευνήσεις. Έχεις διάθεση για περιπέτεια και δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να σε σταματήσει. Φοράς το STAFF σου από τη συλλογή SS24 “Denim Nomads” και ξεκινάς. Νιώθεις ότι αυτό το jean φτιάχτηκε για σένα και για όσους έχουν προσωπικό στυλ και ζουν με ένταση και αυθεντικότητα την κάθε στιγμή. Για τους απανταχού “Denim Nomads” στους οποίους απευθύνεται και η νέα, δημιουργική καμπάνια του STAFF, καλώντας τους να κάνουν στολή τους το εμβληματικό ύφασμα της αυτοέκφρασης και να περιπλανηθούν χωρίς περιορισμούς σε όλα τα σημεία των ανοιχτών οριζόντων.

The Denim Nomads - Staff Gallery SS24

Τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής είναι το υψηλής ποιότητας hand made denim, οι άνετες γραμμές, και η μοντέρνα αισθητική, σε ένα συνδυασμό που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ μόδας και λειτουργικότητας, κάνοντας κάθε κομμάτι μοναδικό. Πολύ σημαντικό είναι ότι η STAFF έχει κανει μεγάλη στροφή στην διαδικασία παραγωγής, επενδύοντας σε νέα παραγωγική μονάδα. Έτσι, τα ρούχα παράγονται με στόχο την βιωσιμότητα και με προσέγγιση που κάνει την συλλογή φιλικά προσκείμενη στο περιβάλλον. Τα jeans είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με σύγχρονες μεθόδους, ιταλικά υφάσματα και πάντα ακολουθώντας τα παγκόσμια denim trends, με προσοχή στη λεπτομέρεια και έμφαση στην ποιότητα.

comma_Staff_DenimSS24_18

Η ανδρική συλλογή SS24 της STAFF “Denim Nomads” είναι σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου άνδρα και περιλαμβάνει μια σειρά από κλασικά fits μέχρι πιο fashionable baggy fits. Για τις γυναίκες, η συλλογή denim παντελονιών αναδεικνύει την κομψότητα και την άνεση, με σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, από ψηλόμεσα skinny jeans μέχρι χαλαρά boyfriend cuts.

comma_Staff_DenimSS24_10

Και επειδή ο σύγχρονος νομάς χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο look για να ζήσει την ελευθερία και την περιπέτεια που αναζητά, η πλήρης συλλογή για την SS24 περιλαμβάνει σορτς, παντελόνια, πουκάμισα και polo μπλουζάκια, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της καθημερινότητας και των ιδιαίτερων περιστάσεων, αλλά και μια ποικιλία από T-shirts για άνδρες και γυναίκες, που είναι σχεδιασμένα με υπέροχα prints και κλασικές γραμμές.
Εμπνεύσου λοιπόν από αυτά που ονειρεύεσαι, εκφράσου ελεύθερα και χάρισε στον εαυτό σου την άνεση και το διαχρονικό στυλ των STAFF.

comma_Staff_DenimSS24_25

-Βρες την νέα συλλογή στα καταστήματα της Staff, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.staff-gallery.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

comma_Staff_DenimSS24_08

KΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ STAFF
• ERMOU CONCEPT STORE: ΕΡΜΟΥ 64, ΑΘΗΝΑ
• THE MALL ATHENS: ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35, ΜΑΡΟΥΣΙ
• ATHENS METRO MALL: Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 276, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
• ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΣΩΤΗΡΟΣ 23
• ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: 47 ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
• ΛΑΡΙΣΑ: 22 ΚΟΥΜΑ & ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης