Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κύκλωμα μαστροπείας - Μέλη του εμπλέκονται και σε εικονικά τροχαία

Το κύκλωμα εκμεταλλευόταν γυναίκες που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική θέση

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί στη δυτική Θεσσαλονίκη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε περιπτώσεις μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει έφοδο σε διάφορες οικίες που φαίνεται να ανήκουν σε μέλη του κυκλώματος, ενώ έχουν πραγματοποιήσει συλλήψεις και κατασχέσεις αυτοκινήτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του κυκλώματος εκμεταλλευόταν γυναίκες και τις εξωθούσαν στην πορνεία, ενώ φαίνεται πως χρησιμοποιούσαν υπηρεσίες μασάζ ως πρόσχημα για να κλείνουν τα ερωτικά ραντεβού.

Επιπλέον, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ερευνώνται και για την εμπλοκή τους σε «εικονικά» τροχαία ατυχήματα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για την ίδια υπόθεση γίνονται έρευνες και εκτός Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από την ΕΛΑΣ για τη συγκεκριμένη επιχείρηση ενώ ανακοινώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Ραντεβού, τηλέφωνα και ζυμώσεις - Yπουργοί προς έξοδο και «καραμπόλες»

ΠΑΣΟΚ: Τσουνάμι αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη - Αυξάνονται όσοι ζητούν αλλαγή, τα ονόματα για τη διαδοχή

Βρετανία: Αναρωτιούνται αν το καλοκαίρι τελείωσε πριν καν αρχίσει - Βροχές μέχρι τον Ιούλιο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr