Oι μέρες και οι νύχτες στο Bloom στη Βούλα, γράφουν και ιστορία και… stories

Το νέο all-day project που βρίσκεται στην Α’ Πλαζ Βούλας προσφέρει φαγητό και cocktails επάνω στο κύμα.


Sponsored content

Η πιο φρέσκια άφιξη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι και η πιο δυνατή. Αν δεν το άκουσες ήδη σίγουρα θα το είδες σε κάποιο story, αλλά ιστορία που δεν έχεις ζήσει, δεν είναι αληθινή ιστορία. Το Bloom, το νέο all-day project σε περιμένει στην Α’ Πλαζ Βούλας για χαλάρωση, απίθανο φαγητό, εκπληκτικό sushi, μοναδικά cocktails και όλα αυτά κυριολεκτικά επάνω στο κύμα και χωρίς να σε νοιάζει η ώρα: πρωί, μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

Σχεδιασμένο από τον Νικόλα Φραντζέσκο και την ομάδα του, Area Arch. & Arts, το νέο εγχείρημα των επιχειρηματιών του iconic Moorings στη Βουλιαγμένη και του Βlends στη Γλυφάδα, ήρθε να δώσει ολόφρεσκο vibe σε ένα κτίριο της δεκαετίας του '60, αναδεικνύοντας όμως τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που αξίζει να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Αν κάναμε ρεπεράζ για το τέλειο καλοκαιρινό σετ, εδώ θα κάναμε το γύρισμα. Οι γραμμικές επιφάνειες που δίνουν την αίσθηση της αιώρησης, μαζί με τα έντονα χρώματα στην επίπλωση, συνθέτουν το σκηνικό μπροστά στη θάλασσα.


Από το Πρωί Μέχρι το Βράδυ


Από νωρίς το πρωί, το Bloom ξυπνάει με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και σου τη μεταδίδει ώσπου να πεις... μπλουμ. Ξεκίνησε την ημέρα σου με καφέ, πρωινά snacks και μια δροσερή βουτιά. Χαλάρωσε στην αναπαυτική ξαπλώστρα (δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου πετσέτα, σου δίνει το Bloom), δοκίμασε healthy πιάτα κι αν έχεις και παιδιά μαζί σου, το kids menu, που περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες τους γεύσεις, θα σας ενθουσιάσει... οικογενειακώς.

Καθώς ο ήλιος ακολουθεί τη δική του διαδρομή, το Bloom βγάζει σουπλά για lunch που συνδυάζεται τέλεια με signature cocktails όπως το Lovely Coco και το Tropical Storm. Κι αν πλέον προτιμάς mocktails, πρέπει απαραιτήτως να δοκιμάσεις το Virginia και το Green.


Το μενού είναι υπογεγραμμένο από τον ανατρεπτικό σεφ Κώστα Λώλα και την ομάδα του, και αξίζει την προσοχή σου. Από τα δημιουργικά sandwiches, όπως το bao hot dog, μέχρι το poke bowl με σολομό, όσπρια, γλυκοπατάτα, αβοκάντο, και τα καλοκαιρινά σπιτικά κεφτεδάκια που θα σου θυμίσουν τα παιδικά σου καλοκαίρια, τότε που μετρούσες τα μπάνια στη θάλασσα.

Κι αν σου αρέσει το sushi, εδώ θα γίνει το στέκι σου! Signature ιαπωνικές γεύσεις, φτιαγμένες μπροστά στα μάτια σου σε ειδικό χώρο. Δοκίμασε το mix ceviche με ψάρια ημέρας, καβούρι ταρτάρ με αβοκάντο και yuzu, ή διάλεξε sushi rolls από τη μεγάλη ποικιλία. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το dragon, είναι εκπληκτικό!


Sunset στην Αθηναϊκή Ριβιέρα


Η ωραιότερη στιγμή της ημέρας στο Bloom είναι αναμφίβολα το ηλιοβασίλεμα. Την ώρα δηλαδή που κάθεσαι στο εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα και μαζί με την παρέα σου δοκιμάζετε μοναδικά ποτά και γεύσεις λέγοντας καλοκαιρινές ιστορίες ή απλά απολαμβάνοντας τη θέα.

Μάλιστα με το βλέμμα στο Σαββατοκύριακο, το Bloom διοργανώνει κάθε Παρασκευή, το πιο must sunset party του καλοκαιριού, το APOSPERA. Αυτό το ξεχωριστό event συνδυάζει ζωντανή ethnic μουσική με ηλεκτρονικούς ήχους, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει από την Άπω Ανατολή μέχρι τη Μεσόγειο.


Δείπνο με θέα


Από το ηλιοβασίλεμα μέχρι αργά το βράδυ, το Bloom σου ανοίγει την όρεξη χωρίς να το πολυσυζητάει. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές που ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς φροντίζοντας ωστόσο να κρατήσει την απλότητα που επιβάλλουν οι καλοκαιρινοί ρυθμοί. Τα δικά μας αγαπημένα ήταν το carpaccio μοσχαριού με τρούφα και μαγιονέζα μαύρου σκόρδου, τα mini σουβλάκια με φιλέτο μοσχαριού Teriyaki ή χοιρινό satay, και οι σαλάτες quinoa και nicoise. Εσύ κάνε το δικό σου παιχνίδι, αν και η επιλογή στα κυρίως πιάτα, από σολομό και φαγκρί μέχρι κότσι αρνιού και ταλιάτες από black angus, είναι ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες.

Μιας και είσαι εδώ, αξίζει να ζήσεις όλη την εμπειρία, γι’ αυτό μην παραλείψεις το γλυκό: η crispy Παβλοβα, το τιραμισού και το choco textures ολοκληλώνουν τέλεια το γεύμα και τη βραδιά.


Ας ξεκινήσει το πάρτι

Το καλοκαίρι σου δίνει πολλές αφορμές για γιορτή και, φυσικά, όσο πιο πολλοί, τόσο καλύτερα. Κάθε εβδομάδα, το Bloom φιλοξενεί live events που φτιάχνουν ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και ζωντάνια. Mάλιστα υπάρχει και άλλος ειδικός χώρος μπροστά στη θάλασσα ιδανικός και για δεξιώσεις, εταιρικά events και parties, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Τώρα που η θερμοκρασία φωνάζει «πήγαινε θάλασσα», το Bloom έχει μία ακόμη προτροπή για σένα: έλα στην πιο αφράτη αμμουδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Είτε για μια καλοκαιρινή βουτιά, είτε για ένα χαλαρό γεύμα, είτε για ένα dinner που θα σου μείνει αξέχαστο, το Bloom θα είναι εκεί χαλαρό και ευδιάθετο. Οι διακοπές ξεκινούν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και εσύ είσαι μόλις ένα… Bloom μακριά.

Site: https://bloom-project.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/bloom_projectgr/
Tηλέφωνο κρατήσεων: 210 300 0811
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλκυονίδων 4, Βούλα 16673


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr