Συνελήφθη και επιστρέφει στη φυλακή ο Επαμεινώνδας Κορκονέας

Συνελήφθη και επιστρέφει στη φυλακή ο Επαμεινώνδας Κορκονέας

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, εκτελώντας ένταλμα μετά την αναίρεση για δεύτερη φορά του ελαφρυντικού του σύννομου βίου που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια

korkoneas
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ert, o συλληφθείς δεν έφερε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του και αυτή τη στιγμή κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, εκτελώντας ένταλμα μετά την αναίρεση για δεύτερη φορά του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, το οποίο αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό στον πρώην ειδικό φρουρό, σπάζοντας με τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.

Έτσι, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας θα καθίσει για τέταρτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να κριθεί εκ νέου αν θα πρέπει ή όχι να του αναγνωριστεί το επίμαχο ελαφρυντικό το οποίο του άνοιξε την πόρτα της φυλακής.

Κλείσιμο
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ


Ειδήσεις σήμερα:

Σκωτσέζος φίλαθλος πήγε με τα πόδια από τη Γλασκώβη στο Μόναχο για το Euro και για «καλό σκοπό»


Τι συνέβη στις γυναίκες που τα έβαλαν με τους Ταλιμπάν; - Σοκαριστικές μαρτυρίες


Μπέττυ Μαγγίρα για Αθηνά Οικονομάκου: Δεν πας στους Coldplay για να κρυφτείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης