Χανιά - Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο σε μίνι μάρκετ: Ο δράστης φεύγει ανενόχλητος με μια μηχανή

Χανιά - Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο σε μίνι μάρκετ: Ο δράστης φεύγει ανενόχλητος με μια μηχανή

Έπεσαν πυροβολισμοί - Τραυματίστηκαν ο Σύρος ιδιοκτήτης και οι δύο γιοι του, υπάλληλοι στο κατάστημα - Γνώριμος στις Αρχές ο δράστης που αναζητείται

xania_1
Συμπλοκή με ξύλο, πυροβολισμούς και απολογισμό τρεις τραυματίες, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 του Σαββάτου μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, στην διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών.

Ένας αλλοδαπός, γνωστός στην αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, μπήκε στο μίνι μάρκετ και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, τραυμάτισε τον Σύρο ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια, με ξύλινο μπαστούνι χτύπησε και τραυμάτισε και τους δύο γιους του, που εργάζονταν στο κατάστημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d215inn4x8gp)


Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν δύο άνδρες, από τους οποίους ο ένας ζήτησε να προμηθευτεί διάφορα είδη χωρίς να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο. Ο Σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ αρνήθηκε να του δώσει τα είδη χωρίς να πληρωθεί. Τότε ο άγνωστος άνδρας άρχισε να χτυπάει με ξύλινο ρόπαλο τα μέλη της οικογένειας. Οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, και ο δράστης άρχισε να πυροβολεί με όπλο τύπου περίστροφο, τραυματίζοντας τον ένα νεαρό στο πόδι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Με βάση όσα διακρίνονται στο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του επεισοδίου, το άτομο που προκάλεσε το συμβάν, έχοντας κι αυτό τραύμα στο μέτωπο, ανέβηκε... ανενόχλητο σε μια μηχανή, μαζί με άλλο έναν άντρα και διέφυγε από το κατάστημα με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

ropalo_xania
Το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο δράστης
xania_market3
xania_market4
xania_market2


Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δύο άνδρες που διέφυγαν, έχουν ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για έναν Ρώσο και έναν Αλβανό, με παραβατική δράση, γνωστούς στην αστυνομία, η οποία επιχειρεί για τον εντοπισμό τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 10 τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρκο στο Μίσιγκαν


Αυτοκίνητο σε αρδευτικό κανάλι στην Καρδίτσα - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός


Copa America: Ο Σκαλόνι έκοψε τον Ντιμπάλα από την εθνική Αργεντινής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης