Απόστολος Λύτρας: Τι «μέτρησαν» ανακρίτρια και εισαγγελέας για να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους

Απόστολος Λύτρας: Τι «μέτρησαν» ανακρίτρια και εισαγγελέας για να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους

Οι καταθέσεις της νυν και της πρώην συζύγου του δικηγόρου αξιολογήθηκαν και οδήγησαν στην τελική απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα

lytras-17
Ελεύθερος αφέθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας με όρο την υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγο του, την απαγόρευση να την πλησιάζει και την υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερο τον δικηγόρο με τους παραπάνω όρους «μέτρησε» η κατάθεση του θύματος ότι ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε για πρώτη φορά και ουδέποτε είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Δηλώσεις Απόστολου Λύτρα


Κλείσιμο
Ακόμη υπερ του ποινικολόγου φέρεται να μέτρησε και η κατάθεση της πρώην συζύγου του στην ανακρίτρια. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον δικηγόρο, αλλά όταν έγινε η δίκη ανακάλεσε την καταγγελία της.


Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης