Επτά γυναίκες έβαζαν τα παιδιά τους να επαιτούν στη Μύκονο

Επτά γυναίκες έβαζαν τα παιδιά τους να επαιτούν στη Μύκονο

Τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και οι επτά δράστιδες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου

astynomia
Από νωρίς το πρωί ως αργά τη νύχτα εκμεταλλεύονταν τα ανήλικα παιδιά τους επτά γυναίκες αναγκάζοντάς τα να επαιτούν ή να πωλούν λουλούδια και βραχιολάκια σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση στη Μύκονο, με σκοπό να βγάζουν "μεροκάματο" διακινδυνεύοντας την υγεία τους.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης "σκούπα" που εκτελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, συνελήφθησαν πέντε Ελληνίδες ηλικίας 31 ως 38 και δύο αλλοδαπές 17 και 39 χρόνων, οι οποίες παρακολουθούσαν από απόσταση τα ανήλικα παιδιά να ζητιανεύουν σε ντόπιους και τουρίστες.

Τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και οι επτά δράστιδες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φοβήθηκα ότι πεθαίνω και δεν θα με πάει νοσοκομείο, είπε η σύζυγος Λύτρα - Πώς προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία

Κούγιας: Κακοποιητής 100% ο Λύτρας, αλλά έχει ανδρικά χαρακτηριστικά - Υπερβολική η δίωξη για κακούργημα, κακές στιγμές έχουν όλοι

Από κατήγορος, κατηγορούμενος: Τι έλεγε ο Λύτρας όταν υπερασπιζόταν γυναίκες - Ο εκβιασμός στη σύζυγό του με το νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης