Άνεση και δροσιά με τεχνολογία αιχμής στον κλιματισμό

Άνεση και δροσιά με τεχνολογία αιχμής στον κλιματισμό

Απολαμβάνουμε την ιδανική θερμοκρασία και ατμόσφαιρα του σπιτιού μας με τον πιο αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο

auxhd18-6

Sponsored Content

Οι αυξημένες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν καταστήσει απολύτως απαραίτητο τον οικιακό κλιματισμό, ώστε να απολαμβάνουμε άνεση και δροσιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Τα σύγχρονα κλιματιστικά αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης και της δημιουργίας ιδανικών συνθηκών διαβίωσης στους εσωτερικούς χώρους. Χάρη στις πρωτοποριακές λύσεις που ενσωματώνουν, όπως οι έξυπνοι αισθητήρες, οι αυτορρυθμιζόμενοι θερμοστάτες και οι αθόρυβοι συμπιεστές, τα καινοτόμα κλιματιστικά συστήματα εξασφαλίζουν:

1. Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας.
2. Βέλτιστη ρύθμιση θερμοκρασίας και υγρασίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε χώρου.
3. Αθόρυβη λειτουργία, διασφαλίζοντας ένα ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον.
4. Έξυπνες λειτουργίες, όπως ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω smartphone ή φωνητικών εντολών.

Η τεχνολογική επανάσταση στα κλιματιστικά αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε την καθημερινότητά μας, Η επένδυση σε ένα σύγχρονο κλιματιστικό μας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουμε άνεση και ευεξία στον χώρο μας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός μας.

Με τη σωστή επιλογή κλιματιστικού και την υιοθέτηση απλών πρακτικών στην καθημερινότητά μας, μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Σημαντικό για την εξοικονόμηση είναι η ρύθμιση του κλιματιστικού σε θερμοκρασίες μεταξύ μεταξύ 26°C και 28°C κατά τη θερινή περίοδο, κάτι το οποίο βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, σε μια δροσερή ημέρα, είναι καλύτερο να αξιοποιούμε το φυσικό αερισμό και να αποφεύγουμε τη χρήση κλιματιστικού.

auxph1

Αυτό το καλοκαίρι σκεφτόμαστε out of the bAUX
Η νέα σειρά οικιακού κλιματισμού C-series A+++ της AUX προφέρει εκπληκτική απόδοση σε κάθε λειτουργία με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε κορυφαία άνεση στον χώρο μας. Τα κλιματιστικά AUX είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε σπιτιού, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και μέγιστη απόδοση, σε προσιτή τιμή! Με την αξιοπιστία ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο, τα κλιματιστικά C-series φέρουν καινοτόμο τεχνολογία καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο κάθε ανάγκη θέρμανσης και ψύξης, χωρίς να επιβαρύνουν το λογαριασμό ρεύματος.

Για τα ζεστά καλοκαίρια που θα ακολουθήσουν λοιπόν, η σειρά κλιματιστικών C της AUX έρχεται να εξασφαλίσει μέγιστη απόδοση ψύξης, με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Η μεγαλύτερη περσίδα για την προσαγωγή αέρα επιτρέπει ταχύτερη ψύξη (αλλά και θέρμανση τον χειμώνα) που διαχέεται ομοιόμορφα σε όλους τους χώρους εξασφαλίζοντας άνετο περιβάλλον. Χάρη στις μικροοπές αερισμού στην περσίδα η ροή αέρα είναι ανεπαίσθητη, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε τον ύπνο μας και να νιώθουμε ακόμη πιο ξεκούραστοι όταν ξυπνάμε το πρωί.


Μέγιστη απόδοση σε ψύξη και θέρμανση με τα νέα C-series
Το κλιματιστικό C-series φέρει 100% DC inverter συμπιεστή για μεγάλο εύρος ρύθμισης συχνότητας ρεύματος και λειτουργία από τους -30°C έως και τους +60°C. Με ενεργειακή κλάση Α+++ στη λειτουργία της ψύξης, είναι πολύ αποδοτικό και μας επιτρέπει να εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα.

Φυσικά, σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η smart τεχνολογία, δεν θα μπορούσε το κλιματιστικό να λείπει από αυτό το «έξυπνο» οικιακό οικοσύστημα. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, το C-series μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi και με τη χρήση εφαρμογής σε οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή, υπάρχει μέγιστη αυτονομία χειρισμού.

auxph3

Ασφάλεια και υγιεινή στο επίκεντρο
Η προηγμένη τεχνολογία 5ης γενιάς αυτοκαθαρισμού των κλιματιστικών C-series A+++ της AUX, εξασφαλίζει αναβαθμισμένη διαδικασία αυτοκαθαρισμού 6 σταδίων της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Με απομάκρυνση βακτηρίων σε ποσοστό 99.9%, η εσωτερική μονάδα κρατάει την ατμόσφαιρα του χώρου καθαρή και υγιεινή. Σε περίπτωση που η μονάδα χρειάζεται καθαρισμό, θα ανάψει φωτεινή ένδειξη για τον καθαρισμό του φίλτρου. Επίσης, το C-series διαθέτει προαιρετική λειτουργία ξηράς επαφής, δηλαδή όταν η μονάδα λάβει σήμα από το άνοιγμα του παραθύρου ή αισθητήρα φωτιάς, τότε το κλιματιστικό θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Στην Ελλάδα, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX είναι η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia. Η εταιρεία φέρνει στην ελληνική αγορά την καινοτόμο τεχνολογία της AUX σε οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό. Η AUX αποτελεί ένα brand με μεγάλο αποτύπωμα παγκοσμίως, το οποίο μάλιστα κατέχει την 3η θέση στον τομέα του κλιματισμού από το 2018, με συνολική παραγωγή πάνω 38 εκατομμύρια σετ κλιματιστικών ετησίως. Με 6 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πάνω από 2000 έμπειρους μηχανικούς, η AUX εγγυάται κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία για τα προϊόντα της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της AUX στο Facebook


AUX_photo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης