Θεσσαλονίκη: Ο 41χρονος που παρέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του με IX, την είχε απειλήσει και με καραμπίνα μπροστά στα παιδιά τους

Θεσσαλονίκη: Ο 41χρονος που παρέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του με IX, την είχε απειλήσει και με καραμπίνα μπροστά στα παιδιά τους

Δεν δίστασε να πυροβολήσει μπροστά στα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει

thessaloniki-parasirsi
Δύο φορές επιτέθηκε στην 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ο 41χρονος που, το βράδυ της Κυριακής, εμβόλισε τη μοτοσικλέτα της και στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συγκεκριμένο άντρα.

Σύμφωνα με το θύμα, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο που χώρισε με τον 41χρονο, έφυγε από το σπίτι και λίγο καιρό αργότερα την απείλησε με μια καραμπίνα, ενώ δεν δίστασε να πυροβολήσει μπροστά στα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει. Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει οριστεί ρητή δικάσιμος.

Μετά από το πρώτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ο 41χρονος, αλβανικής καταγωγής, εξαφανίστηκε για μήνες, όμως το τελευταίο διάστημα άρχισε και πάλι να απειλεί την εν διαστάσει σύζυγό του και να της λέει - ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους - ότι θα τη σκοτώσει.

Σχετικά με το βράδυ της Κυριακής, όπου σημειώθηκε το δεύτερο περιστατικό, η γυναίκα περιγράφει πως σχόλασε από τη δουλειά της και επέστρεφε με τη μοτοσικλέτα της στο σπίτι, όταν ξαφνικά είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά επάνω της. Αφού την εμβόλισε και την έριξε στην άσφαλτο, ο 41χρονος ξεκίνησε να την βρίζει, ενώ εκείνη προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε. Τότε, τη χτύπησε στην πλάτη, την τράβηξε από τα μαλλιά ενώ αμέσως μετά την έπιασε από το λαιμό. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα προσπάθησε να τον απομακρύνει και να βγάλει τα δάχτυλά του από τον λαιμό της, ενώ για καλή της τύχη στο σημείο βρέθηκε τυχαία ένα φιλικό της πρόσωπο που τη βοήθησε για να γλιτώσει από τα χέρια του 41χρονου. Από την ταραχή της η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με τα πόδια και παράτησε το μηχανάκι της στο σημείο, με τον εν διαστάσει σύζυγό της από τότε να είναι άφαντος.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, Αναστασία Βαφείδου, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τον 41χρονο, με τον ίδιο να συνεχίζει να απειλεί το θύμα μέσω τρίτων και οικείων προσώπων της. «Ο φόβος της εντολέως μου για την ίδια και τα τέσσερα ανήλικα τέκνα τους είναι συνεχής. Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, παρακαλούμε για τον εντοπισμό του δράστη» αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι η παθούσα υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 41χρονου και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας του Λευκού Πύργου της εγκατέστησαν στο κινητό της τηλέφωνο το panic button.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιόρκα: Εξαγριωμένοι ντόπιοι φωνάζουν «φύγετε, φύγετε, φύγετε» για να διώξουν τους τουρίστες από τις παραλίες – Δείτε βίντεο

Νέος κανονισμός πυροπροστασίας: Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες μέχρι την Παρασκευή - Ποια μέτρα ανεστάλησαν για φέτος

Μαρίν Λεπέν: Στροφή 180 μοιρών για την αποχώρηση της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ και τη σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης