Πυροσβεστική: Σε ποιες περιοχές της χώρας μαίνονται τα πιο σοβαρά κρίσιμα μέτωπα - Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Πυροσβεστική: Σε ποιες περιοχές της χώρας μαίνονται τα πιο σοβαρά κρίσιμα μέτωπα - Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Η εικόνα από τις φλόγες στις αγροτοδασικές εκτάσεις - Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου

1_4
Πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις σε πολλές περιοχές της χώρας, πέραν της πυρκαγιάς στη Βάρης- Κορωπίου, αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Αναλυτικά, πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις έχουν εκδηλωθεί στις περιοχές: Αγιά Λάρισας, Βόλβη Θεσσαλονίκης, Ερμιονίδα Αργολίδος, 'Αγιος Γεώργιος Πρέβεζας, Αλμυρός Βόλου και Μόρια Λέσβου

Ειδικότερα:

-Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Αετόλοφος, στην Αγιά Λάρισας επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

- Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Προφήτης, στη Βόλβη Θεσσαλονίκης επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και 11 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Κλείσιμο
-Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Ηλιόκαστρο, στην Ερμιονίδα Αργολίδας επιχειρούν 73 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 23 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

- Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή 'Αγιος Γεώργιος, του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

- Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Γαβριανή Αλμυρού Βόλου επιχειρούν 50 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 19 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

- Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μόρια της νήσου Λέσβου επιχειρούν 21 πυροσβέστες, 7 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Live Update: Μπήκε σε σπίτια η πυρκαγιά στη Βάρης - Κορωπίου - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις (βίντεο & φωτογραφίες)

Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγο του Λύτρα - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος για τον ποινικολόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης