Έκαναν ναρκωτικά σε υπό κατάληψη σχολείο!

Μοιάζει  απίστευτο, αλλά δυστυχώς είναι  αληθινό… Τέσσερα νέα παιδιά που συμμετείχαν σε κατάληψη σε σχολείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό...

Μοιάζει  απίστευτο, αλλά δυστυχώς είναι  αληθινό… Τέσσερα νέα παιδιά που συμμετείχαν σε κατάληψη σε σχολείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, μετά από ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης! Ένα από αυτά, μάλιστα, συνελήφθη μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά.

Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε ποτέ από την εκπαιδευτική κοινότητα για το πρωτοφανές και παρ’ ολίγον τραγικό περιστατικό, καθώς η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι καθηγητές αλλά και οι γονείς των καταληψιών που ενημερώθηκαν, απέφυγαν να την ειδοποιήσουν για να αποφευχθεί η παρέμβαση του εισαγγελέα! Ωστόσο, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν εξωδίκως από γιατρό του νοσοκομείου και ξεκίνησαν έρευνα για να εξακριβώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μεταφέρθηκαν από το υπό κατάληψη 4ο Λύκειο Ιωαννίνων στο νοσοκομείο ένας 21χρονος σε κωματώδη και μία 16χρονη σε ημικωματώδη κατάσταση, από τα οποία ο πρώτος παραμένει για νοσηλεία στην Παθολογική Κλινική. Οι δυο νέοι δεν είναι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά εξωσχολικοί που έπαιρναν μέρος στην κατάληψη. Μαζί τους φυγαδεύτηκαν από το σχολικό κτίριο άλλα δύο νεαρά άτομα, που επίσης είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και παρουσίαζαν έντονα συμπτώματα ζάλης!

Ο 21χρονος συνελήφθη μόλις συνήλθε και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας για την ομαλή λειτουργία των σχολείων. Όπως αποδείχθηκε, παρέμενε παράνομα στους χώρους λειτουργίας του σχολείου όπου έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν βάρους 61,7 γραμμάρια κάνναβης, 16 ναρκωτικά χάπια και δύο μαχαίρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr