ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας για τη συγκέντρωση της ΛΑΡΚΟ

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας για τη συγκέντρωση της ΛΑΡΚΟ

Ανάλογη απόφαση με στάση εργασίας από τις 11 το πρωϊ έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, έλαβαν και τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά και Λαυρίου Ανατολικής Αττικής

gsee_adedy
Σε στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου για τους εργαζόμενους, με κάθε σχέση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, προχωρά η ΑΔΕΔΥ.

Ανάλογη απόφαση με στάση εργασίας από τις 11 το πρωϊ έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, έλαβαν και τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά και Λαυρίου Ανατολικής Αττικής.

Στόχος, η στήριξη του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιήσουν τα σωματεία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, με αίτημα την απόσυρση της τροπολογίας για την εκκαθάριση της επιχειρησης και την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Κλείσιμο
Διεκδικούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης. Ζητάμε την απόσυρση της τροπολογίας και άμεσα την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, ώρα 12:00, στο Σύνταγμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σίριαλ η υπόθεση Λύτρα: Μήνυσε και αυτός τη σύζυγο - Τα SMS που έστειλε και η κατάσχεση της μεζονέτας στο Πάτημα

Στην Ευελπίδων σήμερα για να προφυλακιστεί ο Λύτρας - Γιατί κρίθηκε ύποπτος φυγής από τις δικαστικές αρχές

Ζάκυνθος, 1958: Η 19χρονη «φαρμακεύτρια» που σκότωσε πατέρα και αδερφό με προτροπή του παππού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης