Ρομά ξάφρισαν χρήματα από την τσέπη ηλικιωμένου στην Άρτα

Ρομά ξάφρισαν χρήματα από την τσέπη ηλικιωμένου στην Άρτα

Άρπαξε το πορτοφόλι μπροστά στον κάτοχό του

astynomia
Με διάφορα προσχήματα είχαν αποσπάσει την προσοχή ενός ηλικιωμένου δυο επιτήδειοι που είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους έξω από σπίτι του στην περιοχή Ανέζα της Άρτας και, όσο ο ένας τον κρατούσε απασχολημένο, ο άλλος κατάφερε να του ξαφρίσει όσα χρήματα είχε πάνω του.

Ήταν πρωί της 11ης Μαρτίου, όταν ο άγνωστος τότε δράστης έβαλε το χέρι του με μια ταχυδακτυλουργική κίνηση στην τσέπη του παντελονιού του ανυποψίαστου 75χρονου και, χωρίς εκείνος να τον αντιληφθεί, “βούτηξε” το ποσό των 300 ευρώ και τράπηκε με φυγή μαζί με τον συνεργό του.

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που κράτησε τρεις μήνες, η κλοπή εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο Ρομά ηλικίας 27 και 32 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Άρπαξε το πορτοφόλι μπροστά στον κάτοχό του

Μπροστά σε ένα νεαρό που φορούσε μάσκα και είχε αναρριχηθεί στο μπαλκόνι του βρέθηκε ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην Πάτρα, αλλά “πάγωσε” και δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν τον είδε να αρπάζει το πορτοφόλι του από το σημείο που το είχε αφήσει και να πηδάει στον δρόμο καταφέρνοντας να εξαφανιστεί.

Κλείσιμο
Πάντως, έδωσε την περιγραφή του δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν εξετάζοντας πλάνα από κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής.

Ειδήσεις σήμερα:

Σίριαλ η υπόθεση Λύτρα: Μήνυσε και αυτός τη σύζυγο - Τα SMS που έστειλε και η κατάσχεση της μεζονέτας στο Πάτημα

Στην Ευελπίδων σήμερα για να προφυλακιστεί ο Λύτρας - Γιατί κρίθηκε ύποπτος φυγής από τις δικαστικές αρχές

Ζάκυνθος, 1958: Η 19χρονη «φαρμακεύτρια» που σκότωσε πατέρα και αδερφό με προτροπή του παππού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης