Μετέφερε κάνναβη από τα χασισόδεντρα στην αυλή του στη Βέροια

Μετέφερε κάνναβη από τα χασισόδεντρα στην αυλή του στη Βέροια

Οι ποσότητες οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν 

astynomia
Σε δυο… δόσεις έγιναν οι έρευνες για τις παράνομες δραστηριότητες ενός Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε αρχικά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Ημαθίας, ενώ μετέφερε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 130 γραμμαρίων, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι ποσότητες οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν και ο δράστης πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Το επόμενο πρωί, ανέλαβαν την υπόθεση οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του στη Βέροια και κατέσχεσαν αποσπάσματα κάνναβης βάρους 5,7 γραμμαρίων, ενώ στην αυλή της κατοικίας του βρήκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως τριών μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες

Στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας κάτοικος περιοχής του Κιλκίς, καθώς κατά την έρευνα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην αυλή του σπιτιού του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 ως 60 εκατοστών τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα σε ένα θερμοκήπιο που διατηρεί και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε άγνωστος μέσα σε ένα αποστραγγιστικό αυλάκι σε περιοχή του Πύργου, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τα έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση, το πρωί της Τρίτης. Όμως, ο καλλιεργητής δεν εμφανίστηκε κι έτσι τα ξερίζωσαν και σχημάτισαν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων.

Χειροπέδες σε έναν 33χρονο αλλοδαπό πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού που έκαναν έρευνα στην κατοικία του στη Ρόδο, το απόγευμα της Τρίτης και κατέσχεσαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, 5,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν θρυμματιστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Απομονωμένος ο Ανδρουλάκης: Σφυροκόπημα από στελέχη για «κάλπες τώρα» στο ΠΑΣΟΚ

Το χρονικό της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα - Η μήνυση από τη σύζυγο και το ένταλμα που τον οδήγησαν να παραδοθεί

Πώς θα συμπληρωθεί το μηχανογραφικό μετά τις Πανελλάδικές - Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης