Μία ολοκληρωμένη σειρά για τους chefs που θέλουν «να κάνουν περισσότερα με λιγότερα»

Μία ολοκληρωμένη σειρά για τους chefs που θέλουν «να κάνουν περισσότερα με λιγότερα»

Τα προϊόντα Knorr Professional της Unilever Food Solutions στηρίζουν τους επαγγελματίες της εστίασης ώστε να μαγειρεύουν με ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

kedriki_knorr_native_1920x1080_kitchen

Sponsored content

Οι επαγγελματικές κουζίνες απαιτούν σωστή οργάνωση, προγραμματισμό και αυστηρούς χρόνους υλοποίησης, ώστε τα πιάτα που φτάνουν στο τραπέζι να ανταποκρίνονται στα standards κάθε καταστήματος, και βέβαια στις προσδοκίες των πελατών. Για το τελικό αποτέλεσμα, εκτός από τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε το μενού, έχει εργαστεί σκληρά ολόκληρη η ομάδα του chef, ενώ στην εξίσωση μπαίνουν επίσης η εκπαίδευση, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

knorr_native_1920x1080_chefs

Σε αυτό το πλαίσιο, το ιστορικό brand, Knorr Professional, που μετρά πάνω από 180 χρόνια παρουσίας, οραματίζεται να γίνουν τα προϊόντα της πηγή έμπνευσης για νέες γευστικές εμπειρίες. Με εργαλείο τη βαθιά γνώση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης, η Knorr Professional έχει δημιουργήσει προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις. Για να το καταφέρει, μελέτησε τις συνθήκες που επικρατούν στο σημείο μηδέν: στην κουζίνα όπου όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και με τελειότητα από όλη την ομάδα, σαν μια καλά εκτελεσμένη χορογραφία. Και όλα αυτά εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, ταχύτατης ροής και ακραίας έντασης, όπου οι chefs καλούνται να κάνουν περισσότερα, με λιγότερο χρόνο και λιγότερη προετοιμασία. Εκεί άλλωστε εστιάζει και το κεντρικό μήνυμα που χρησιμοποιεί η Knorr Professional στη νέα, εμπνευσμένη καμπάνια της, για να επανασυστηθεί στο επαγγελματικό κοινό της γαστρονομίας: «Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες».

Με σκοπό λοιπόν να δείξουν όλα όσα μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας με τα μοναδικά προϊόντα του brand, η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions συνεργάζονται με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs που εξηγούν ότι η μαγειρική είναι ένας τρόπος ελευθερίας και αυτοέκφρασης, και παράλληλα μοιράζονται τα μυστικά του επαγγέλματος. Ο Αλέξη Ζόπας, (Executive Chef Scorpios, Mykonos), ο Ανδρέας Ρήνας (Head Chef NŌema, Μykonos) και ο Νίκος Κουτσούκος (Head Chef Barbarossa, Athens Riviera), εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τους Knorr Professional Ζωμούς σε gel, σκόνη και πάστα, την Knorr Professional Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές.

knorr_native_1920x1080_shortribs

Οι chefs συνθέτουν το τρίπτυχο των απαιτήσεων μιας επαγγελματικής κουζίνας: «Στην κουζίνα μαγειρεύουμε χωρίς ανάσα» δηλώνει ο Α. Ζόπας. «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους» επισημαίνει ο Α. Ρήνας. «Τα υλικά μας είναι το Α και το Ω» τονίζει ο Ν. Κουτσούκος, ενώ και οι τρεις συμφωνούν ότι η Knorr Professional είναι αυτό που χρειάζεται για είναι το αποτέλεσμα άψογο από όλες τις απόψεις.

Η Unilever Food Solutions έχει φτιαχτεί από chefs και αυτό είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να στοχεύει ακριβώς στον πυρήνα των απαιτήσεων μιας επαγγελματικής κουζίνας. Συμβουλές, σεμινάρια, συνταγές, διατροφικές τάσεις και βιωσιμότητα μπαίνουν στο «μενού» της Unilever Food Solutions και της Knorr Professional, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο σε κάθε chef που θέλει «να κάνει περισσότερα με λιγότερα», και να πηγαίνει τη δουλειά του ένα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα, κάθε φορά.

knorr_native_1920x1080_tacos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης