Νεαρός με δυο καταδίκες διέρρηξε μαγαζί στη Μυτιλήνη

24χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Μυτιλήνη

Καταζητούμενος ως φυγόποινος ήταν ένας 24χρονος Έλληνας με πλούσιο ποινικό παρελθόν, αλλά την ώρα που οι αρχές τον αναζητούσαν εκείνος τρύπωσε από ένα παράθυρο σε ένα κατάστημα στη Μυτιλήνη και άρπαξε από μέσα 500 ευρώ, διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα της Ασφαλείας, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή και ο νεαρός “ποντικός” ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του σε αυτή. Ο 24χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Μυτιλήνη, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή, ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει κρατούμενος ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή και στη συνέχεια να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί από τα δικαστήρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Απομονωμένος ο Ανδρουλάκης: Σφυροκόπημα από στελέχη για «κάλπες τώρα» στο ΠΑΣΟΚ

Το χρονικό της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα - Η μήνυση από τη σύζυγο και το ένταλμα που τον οδήγησαν να παραδοθεί

Πώς θα συμπληρωθεί το μηχανογραφικό μετά τις Πανελλάδικές - Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr