Αλέξης Πατέλης: Με το στίχο «σιγά μην φοβηθώ» απαντά στην ομοφοβική επίθεση του Βασίλη Στίγκα

Ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού απάντησε στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια έκανε ομοφοβικό σχόλιο γι' αυτόν

Τη δική του απάντηση στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον Βασίλη Στίγκα έδωσε ο Αλέξης Πατέλης, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Χ.

Χωρίς σχόλια, ο κ. Πατέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αντιναζιστικό αυτοκόλλητο και τον στίχο «σιγά μην φοβηθώ».



«Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης»

Η απάντηση δόθηκε μετά το χυδαίο σχόλιο του κ. Στίγκα, από το βήμα της Ολομέλειας, που διερωτήθηκε αν ο κ. Πατέλης χρησιμοποιεί «ο ή η».

Όπως είχε πει «Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στον τουρισμό για φραγκοδίφραγκα».

Αμέσως υπήρξε έντονη αντίδραση από την προεδρεύουσα αντιπρόεδρο της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κάλεσε  τον πρόεδρο των Σπαρτιατών ανακαλέσει όσα είπε αλλιώς θα διαγραφούν από τα πρακτικά. «Χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα. Θα ήθελα να ανακαλέσετε! Αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

«Έχω μπερδευτεί, κυρία πρόεδρε, δεν έχω πρόβλημα, όπως θέλετε γράψτε το», απάντησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, χωρίς να ανακαλέσει όσα είπε. Η φράση του αυτή διαγράφηκε από τα πρακτικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Σερί πλειστηριασμών μετά τη μεζονέτα και για γραφεία στην Αθήνα

Τhe Ilisian: Το νέο όνομα του Hilton της Αθήνας

Ποιοι και πότε θα πάρουν το «κοινωνικό μέρισμα» από τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr