Πυρκαγιά Βάρης - Κορωπίου: Μετά το ξύλο στον δημοσιογράφο του protothema.gr έδειραν και μια γυναίκα

Πυρκαγιά Βάρης - Κορωπίου: Μετά το ξύλο στον δημοσιογράφο του protothema.gr έδειραν και μια γυναίκα

Άνδρας καθύβρισε και έσπρωξε με δύναμη στο έδαφος γυναίκα επειδή την είδε να ανάβει τσιγάρο – Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου του protothema.gr

frixos_xr
Νέο αποτρόπαιο περιστατικό βίας καταγράφηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση στον δημοσιογράφο του protothema.gr κι ενώ οι φλόγες έζωναν την Βάρης – Κορωπίου.

Μια εργαζόμενη σε επιχείρηση που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την εταιρία με τα τζετ σκι- σημείο στο οποίο προπηλακίστηκε ο δημοσιογράφος από τρεις υπαλλήλους της και δέχτηκε γροθιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο καταστήματος που εμπορεύεται ελαστικά.

IMG_4626


Κλείσιμο
Όπως λέει η ίδια στο protothema.gr, «Είχα βγει έξω στο δρόμο μαζί με τον συνάδελφο μου και παρακολουθούσαμε την εξέλιξη της φωτιάς. Επισημαίνω ότι βρισκόμασταν πάνω στην άσφαλτο. Κάποια στιγμή μέσα στην ταραχή μου άναψα τσιγάρο και ξαφνικά βλέπω να τρέχει καταπάνω μου ένας σωματώδης άνδρας γύρω στα 50 και να με καθυβρίζει επειδή τόλμησα να καπνίσω. Καίγεται όλο το Κορωπί πόρ….. και εσύ ανάβεις τσιγάρο;» μου είπε και με πλησίασε απειλητικά.

«Άρχισε να με σπρώχνει ενώ εγώ του έλεγα να μην με ακουμπάει. Τότε εκείνος σε έξαλλη κατάσταση μου έδωσε μια δυνατή σπρωξιά, τόσο δυνατή που με έστειλε στο έδαφος. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστώ κάταγμα στον καρπό του χεριού μου», δήλωσε. 


IMG_4627

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στο Α.Τ Κορωπίου, όπου υπέβαλε μήνυση κατά του υπαλλήλου του καταστήματος με τα ελαστικά και σήμερα ειδοποιήθηκε από τον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος να προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση.

Άμεση παρέμβαση των αρχών ζητά η ΕΣΗΕΑ

Όσον αφορά την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος του protothena.gr που κάλυπτε την εξέλιξη της φωτιάς στη Βάρης Κορωπίου, πριν από λίγο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ που καταδικάζει το περιστατικό βίας, ζητά από τις Αρχές να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες και κάνει λόγο για πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου και την ελευθερία της έκφρασης.

IMG_4625
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την άγρια επίθεση με ύβρεις και ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο συνάδελφός μας Φρίξος Δρακοντίδης, στην περιοχή της Βάρης, καλύπτοντας για λογαριασμό του Μέσου Ενημέρωσης που εργάζεται την χθεσινή πυρκαγιά.Οι ενέργειες αυτές αποτελούν πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου και της ελευθερίας της έκφρασης. Οι Αρχές οφείλουν να βρουν και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες. Ο συνάδελφος θα έχει την αμέριστη στήριξη της ΕΣΗΕΑ» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.


Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Σερί πλειστηριασμών μετά τη μεζονέτα και για γραφεία στην Αθήνα

Τhe Ilisian: Το νέο όνομα του Hilton της Αθήνας

Ποιοι και πότε θα πάρουν το «κοινωνικό μέρισμα» από τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης