Απόστολος Λύτρας: Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει το επόμενο δεκαήμερο

Η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών

Αίτηση αποφυλάκισης σχεδιάζει να υποβάλλει ο 52χρονος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο Απόστολος Λύτρας, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής  του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει,  το επόμενο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.


Αίτηση διαζυγίου από την σύζυγο του Λύτρα

Από την πλευρά της, η σύζυγός του,  Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr προχωρά σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ενώ έχει ομολογήσει ότι τη χτύπησε το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδυνή έξοδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Παράταση στο πρόγραμμα για φθηνό αγροτικό ρεύμα - Επιδοτήσεις μόνο σε όσους τις δικαιούνται

Βίντεο: Στο Ισραήλ βρέθηκε το αρχαιότερο ναυάγιο - To πλοίο είχε βυθιστεί πριν από 3.300 χρόνια


Πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του 12 φορές ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr