Φωτιά στην Εύβοια - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά στην Εύβοια - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Στις φλόγες παραδόθηκε αποθήκη λαδιών - Πυκνοί μαύροι καπνοί Επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, δύο επικόπτερα και τρία αεροσκάφη

evia-arthrou-02
Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο Κοντοδεσπότι των Ψαχνών συνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους να περιορίσουν τις φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και τα 2 ελικόπτερα έκλεισαν το μέτωπο της φωτιάς προς την δασική περιοχή αλλά η μάχη συνεχίζεται από εδάφους και αέρος.

Στις φλόγες έχει παραδοθεί και μια αποθήκη λαδιών και η περιοχή έχει γεμίσει με πυκνούς μαύρους καπνούς.

«Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε» δηλώνει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και σημειώνει πως «τώρα είναι καλύτερη η κατάσταση αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.»

Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς δεν έκρυβε την αγωνία του για τις εξελίξεις καθώς δήλωνε στο ΑΠΕ ΜΠΕ πως «έχουμε μεγάλη φωτιά και πηγαίνει σε δασική έκταση. Ανησυχώ γιατί πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή».

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, δύο επικόπτερα και τρία αεροσκάφη.

Δείτε βίντεο

Φωτιά στο Κοντοδεσπότι Ευβοίας

Eviathema.gr - Φωτιά στο Κοντοδεσπότι Ευβοίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης