Χανιά: Διακινούσαν πάνω από ενάμισι κιλό κάνναβης και κοκαΐνη

Οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την σύλληψη ενός 44χρονου Αιγύπτιου που εντοπίστηκε την ώρα που έκανε αλισβερίσι

Οπλισμένοι με μια σιδερογροθιά που έφερε ενσωματωμένο taser ηλεκτρικής εκκένωσης και με τρία μαχαίρια ήταν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν στήσει ένα οργανωμένο δίκτυο επικοινωνίας με 14 κινητά τηλέφωνα για να διακινούν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στα Χανιά.

Αρχικά, μετά από πληροφορίες, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την σύλληψη ενός 44χρονου Αιγύπτιου που εντοπίστηκε την ώρα που έκανε αλισβερίσι, το απόγευμα του Σαββάτου. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου συνελήφθησαν οι δύο Μαροκινοί συνεργοί του ηλικίας 27 και 39 χρόνων και κατασχέθηκαν ένα κιλό και 690 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές, ένας τρίφτης και 200 ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν η σιδερογροθιά με το taser και τα μαχαίρια και οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πατήρ Φανερός, η ψυχή της Παναγίας της Τήνου, πάντρεψε χθες τον γιο του


Χτύπησε τη σύντροφό του με λοστό και την έστειλε στο νοσοκομείο στα Φιλιατρά


Γατάκι στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του - Ο ακρωτηριασμός έγινε από ανθρώπινο χέρι, λέει κτηνίατρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr