Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Λακωνία, Τζουμέρκα και Πιερία

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Λακωνία, Τζουμέρκα και Πιερία

Σχεδόν την ίδια ώρα ξέσπασαν οι τρεις φωτιές

totia-elikoptero
Τρεις φωτιές εκδηλώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών το μεσημέρι της Δευτέρας σε Λακωνία, Πιερία και Τζουμέρκα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα όλες τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο ή οριοθετήθηκαν. 

Χρονικά πρώτη εκδηλώθηκε η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πιερία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση σε περιοχή της Αρχαίας Πύδνας, ωστόσο οριοθετήθηκε άμεσα. Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων πυροσβεστών, ενώ από αέρος σύνδραμε και ένα ελικόπτερο. Από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν κατοικημένες περιοχές.



Κλείσιμο
Σχεδόν την ίδια ώρα εκδηλώθηκε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση και στη θέση Σταυρός, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου. Η Πυροσβεστική την έθεσε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 16:00. Άμεσα επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ 3 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.



Υπό μερικό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος στη Λακωνία.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 13:10 και στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 20 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα και 6 οχήματα, ενώ πραγματοποίησαν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.




Ειδήσεις σήμερα:

Οπαδοί διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης οι δράστες του μακελειού στο Νταγκεστάν - Σκότωσαν 15 αστυνομικούς και ιερέα

Φλωρίδης: Ο νόμος Παρασκευόπουλου ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα στο κράτος δικαίου - Αποφυλακίστηκαν βιαστές, παιδοβιαστές, έμποροι ναρκωτικών

Το νέο Τατόι ανοίγει τις πύλες του το 2025 - Τα ανάκτορα μουσείο, το βουστάσιο και η έκθεση των βασιλικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης