Το αυτοκίνητο όπως και όποτε το θες, γρήγορα και απλά

Το αυτοκίνητο όπως και όποτε το θες, γρήγορα και απλά

Η Autohellas Hertz κάνει πιο εύκολη την ενοικίαση αυτοκινήτου για ξέγνοιαστες και απολαυστικές διαδρομές.

girls-rent-a-car

Sponsored content

To καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η στιγμή να σχεδιάσεις τις εξορμήσεις σου! Σκέφτεσαι διακοπές με την οικογένεια, με φίλους ή μήπως μια ρομαντική εξόρμηση για δύο; Ό,τι κι αν επιλέξεις, η Autohellas Hertz κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου απλή και γρήγορη υπόθεση, εξασφαλίζοντάς σου ένα ξέγνοιαστο και απολαυστικό ταξίδι, με το αυτοκίνητο που επιθυμείς!

Αυτό που θες.

Όλα ξεκινούν με την επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου. Αστική ή εξοχική εξόρμηση; Συμβατικό καύσιμο ή ηλεκτρικό ρεύμα; Λίγοι ή πολλοί επιβάτες; Ενήλικες ή παιδιά; Μεγάλος ή μικρός χώρος αποσκευών; Στην Autohellas Hertz το ιδανικό αυτοκίνητο σε περιμένει! Με τον μεγαλύτερο, πλουσιότερο και πιο σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, βρίσκεις τα πάντα: Ευέλικτα και οικονομικά αυτοκίνητα πόλης για μικρές αποδράσεις, αλλά και μεσαία ή μεγάλα SUV για άνετες εξορμήσεις εκτός πόλης ή μεγαλύτερα ταξίδια.

Κι αν αναρωτιέσαι πως είναι να οδηγείς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το επόμενο ταξίδι σου, είναι η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσεις. Τα υπερσύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία, με τη βιωσιμότητα και το μειωμένο κόστος καυσίμου.

Όποτε το θες.

Family-rent-a-car_3

Με 72 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι σίγουρο ότι θα έχεις την αμέριστη υποστήριξη του δικτύου της Autohellas Hertz, όπου και αν βρεθείς: Από τα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, μέχρι τους πιο απομακρυσμένους τουριστικούς προορισμούς. Η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνεται άμεσα και χωρίς κόπο καθώς θα βρεις ένα κατάστημα Hertz, στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας. Όπως το θες.

Με τις επιπλέον υπηρεσίες της Autohellas Hertz, η ενοικίαση αυτοκινήτου προσαρμόζεται στα μέτρα σου. Προσθέτοντας έναν δεύτερο οδηγό, μπορείς να απολαμβάνεις ξεκούραστα το ταξίδι σου από τη θέση του συνοδηγού.

Με τρεις διαφορετικούς τύπους παιδικών καθισμάτων, που πληρούν τις προδιαγραφές του σχετικού Ευρωπαϊκού κανονισμού, ταξιδεύεις με την οικογένειά σου με ηρεμία και ασφάλεια. Επιπλέον, με την επέκταση οδικής βοήθειας, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν αφορούν μηχανική βλάβη, όπως την αλλαγή ελαστικών ή το ξεκλείδωμα του οχήματος.

…κι έφυγες!

Mε την υπηρεσία online check-in παραλαμβάνεις άμεσα το αυτοκίνητό σου εξοικονομώντας χρόνο! Πριν φτάσεις στο κατάστημα Hertz, συμπληρώνεις τα στοιχεία της κράτησής σου στο hertzcheckin.com/gr και…είσαι έτοιμος/η!

Επιπλέον μοναδικά προνόμια

• Κερδίζεις 4 Bonus πόντους, για κάθε €1 αποπληρωμής της ενοικίασής σου, με κάρτες Alpha Bank.
• Λαμβάνεις 15% έκπτωση με κωδικό από το Cosmote Deals for You.
• Εάν είσαι μέλος του προγράμματος Miles+Bonus της Aegean, απολαμβάνεις ειδικές τιμές, κερδίζεις μέχρι και 1.500 μίλια εξαργύρωσης για κάθε ενοικίαση και μειώνεις το κόστος ενοικίασής σου, πληρώνοντας με όσα μίλια θες στο hertz.gr ή στα καταστήματα.

Εσύ ακόμα να οργανώσεις το ταξίδι σου;

Μάθε περισσότερα για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο hertz.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης