Ο πάροχος με το πιο οικονομικό ρεύμα της αγοράς για το 2024

Ο πάροχος με το πιο οικονομικό ρεύμα της αγοράς για το 2024

Από την αρχή του έτους η Volton διαθέτει τη χαμηλότερη τιμή στο πράσινο τιμολόγιο, ενώ για το καλοκαίρι προσφέρει το Volton Yellow Simple Protect με δωρεάν προστασία ανώτατης τελικής τιμής.

volton_kedriki

Sponsored content

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας, καθώς οι τιμές του ρεύματος παρουσιάζουν συνεχείς διακυμάνσεις. Μάλιστα, η πρόσφατη αύξηση έχει επηρεάσει άμεσα καταναλωτές και επιχειρήσεις, γεγονός που δημιουργεί κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας για το μέλλον.

Παράλληλα, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους παρόχους δεν έχει κατορθώσει να βελτιώσει ουσιαστικά την κατάσταση, καθώς όλοι αντιμετωπίζουν τα ίδια βασικά κόστη, μετακυλίοντας το κόστος στους καταναλωτές, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ωστόσο, ορισμένοι εξ αυτών έχουν προσπαθήσει να προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές και ελκυστικές προσφορές στους πελάτες τους. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Vοlton, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία είναι από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες στον τομέα της προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα.

new_volton_electricity

H Volton αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς από την αρχή του 2024 διαθέτει την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς στο πράσινο τιμολόγιο, ενώ για την περίοδο του καλοκαιριού, διαθέτει την πιο οικονομική και συνάμα πιο ασφαλή πρόταση της αγοράς, το κίτρινο τιμολόγιο Volton Yellow Simple Protect.


«Κίτρινο» καλοκαίρι
To Volton Yellow Simple Protect είναι το πρόγραμμα με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλο το καλοκαίρι, μια περίοδο κατά την οποία η ζήτηση για κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται σημαντικά, εξαιτίας της αυξημένης χρήσης των κλιματιστικών και άλλων ενεργοβόρων συσκευών. Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν προστασία ανώτατης τελικής τιμής έως 0,083€/kWh για όλο το καλοκαίρι και απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (Γ21). Η προστασία ανώτατης τιμής συνδυάζει την ασφάλεια ενός σταθερού προγράμματος, με την ευελιξία ενός κυμαινόμενου, καθώς σε προστατεύει αν τα κόστη ανέβουν (μέγιστη τιμή 0,083€/kWh), ενώ αν τα κόστη πέσουν, η τιμή στο λογαριασμό ρεύματος θα κινηθεί σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα. Ακόμη, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει χρονική δέσμευση, όπως έχουν τα σταθερά προγράμματα, ούτε ρήτρες αναπροσαρμογής.


«Πράσινο» και οικονομικό
Το Volton Green Ειδικό είναι η καλύτερη προσφορά στα πράσινα τιμολόγια καθώς δίνει τις χαμηλότερες χρεώσεις από την αρχή του έτους. Κατά συνέπεια, οι πελάτες του Volton Green Ειδικό, μέσα στο 2024 ξόδεψαν τα λιγότερα χρήματα από όλoυς τους πελάτες πράσινων τιμολογίων της αγοράς, καθώς η εταιρεία απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων του κόστους ενέργειας. Επιπλέον, οι νέοι πελάτες του προγράμματος Volton Green Ειδικό απολαμβάνουν το ρεύμα του πρώτου μήνα εντελώς δωρεάν.

Το όραμα της Volton είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και να παρέχει σύγχρονα προϊόντα με διαφάνεια, χτίζοντας ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης