Υποκλοπές: Στον Άρειο Πάγο ο Γρηγόρης Δημητριάδης - Κατέθεσε ως μάρτυρας

Υποκλοπές: Στον Άρειο Πάγο ο Γρηγόρης Δημητριάδης - Κατέθεσε ως μάρτυρας

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου καλεί μάρτυρες για να ολοκληρώσει την έρευνά του

grigoris_dimitriadis1
Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ως μάρτυρας στον Άρειο Πάγο ο πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης για τις τηλεφωνικές  υποκλοπές και αποχώρησε.

Η κατάθεση του κ. Δημητριάδη διήρκησε πάνω από δύο ώρες και δόθηκε στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών

Ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου καλεί μάρτυρες από τον μεγάλο κατάλογο σε αριθμό προσώπων που έχουν κληθεί και θα κληθούν, προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνά του και να συντάξει το σχετικό πόρισμα, το οποίο θα υποβάλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη που θα αποφασίσει τελικά για την υπόθεση. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι το πολύ με την είσοδο του νέου δικαστικού έτους (16.9. 2024).

Ο κ. Δημητριάδης προσερχόμενος μπήκε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του Αρείου Πάγου αλλά μετά το τέλος της κατάθεσης του αποχώρησε υπό απόλυτη μυστικότητα (προφανώς από το γκαράζ του δικαστικού κτιρίου) για να αποφύγει δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που τον ανέμεναν στην είσοδο του Μεγάρου.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητριάδης είχε διατελέσει σε νευραλγική θέση στο Μέγαρο Μαξίμου και το όνομα του είχε βρεθεί στο επίκεντρο των επικρίσεων για τις υποκλοπές.



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βρέθηκαν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς των εκτελεστών

Φωτιά στην Ύδρα: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας από το Καζακστάν που επέβαινε στη θαλαμηγό

Βίντεο: Άγριο ξύλο σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής - Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης