Τροχαίο με θύμα τον αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Θύμα  τροχαίου ατυχήματος έπεσε το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ματζάκλης στη διασταύρωση Δουνέικων

Θύμα  τροχαίου ατυχήματος έπεσε το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ματζάκλης στη διασταύρωση Δουνέικων, όταν ένα Mercedes με επιβάτες πέντε ηλικιωμένους επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πάτρας – Πύργου και εμβόλισε το μπλε Skoda με το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πύργο.

Στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος  έφτασαν άνδρες της Τροχαίας  και της Πυροσβεστικής, που χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να κόψουν τις λαμαρίνες και να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του Mercedes. Ο ηλικιωμένος οδηγός ανασύρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπως και οι συνεπιβάτες του, ένας 80χρονος άντρας και τρεις γυναίκες ηλικίας 77, 70 και 69 χρόνων που έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, που όμως δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και η μεγαλύτερη ζημιά που υπέστη ήταν από την πίεση που δέχθηκε από τη ζώνη ασφαλείας. Η Τροχαία πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι έδωσαν σαφή περιγραφή των συνθηκώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr