Ασφάλιση κατοικίας στο «Full» για να προστατεύσουμε όσα αγαπάμε

Ασφάλιση κατοικίας στο «Full» για να προστατεύσουμε όσα αγαπάμε

Το ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να θωρακίσουμε την περιουσία μας, όπως εμείς θέλουμε.

kedriki_protothema_Full

Sponsored content

Όλα όσα έχουν αξία στη ζωή μας συμπυκνώνονται σε μια μικρή λέξη: σπίτι. Αυτό είναι το καταφύγιο ηρεμίας, το μέρος όπου ζούμε με τους αγαπημένους μας, εκεί όπου δημιουργούμε αναμνήσεις και νιώθουμε προστατευμένοι και ασφαλείς. Με λίγα λόγια, το σπίτι μας είναι το πολυτιμότερο από όλα τα υλικά αγαθά που διαθέτουμε, γι’ αυτό είναι σημαντικό να το θωρακίσουμε από κάθε απειλή, με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει μία ολοκληρωμένη λύση ασφάλισης κατοικίας, φροντίζοντας να μας καλύψει στο full, όπως άλλωστε δηλώνει και ο τίτλος του προγράμματος της Εθνικής Ασφαλιστικής «Full Προστασία Κατοικίας». Πρόκειται για ένα ευέλικτο ασφαλιστικό προϊόν για πλήρη προστασία της κύριας ή και της εξοχικής κατοικίας, με μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων με βάση τις ανάγκες μας. Μάλιστα, με κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο το όφελος είναι διπλό, καθώς προσφέρεται έκπτωση από την Εθνική Ασφαλιστική 15% στα μικτά ασφάλιστρα του πρώτου έτους, αλλά και μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 10% υπό τις προϋποθέσεις του νόμου 5045/2023.

Full_prostasia_1

Ειδικότερα, το προϊόν προσφέρει κάλυψη ακινήτου ή/και του περιεχομένου του σε αξία καινούριου, χωρίς ο ασφαλισμένος/ιδιοκτήτης να ζημιώνεται οικονομικά λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή του περιεχομένου του. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι για ένα κτήριο καλύπτεται το κόστος της εξολοκλήρου ανακατασκευής ενός πανομοιότυπου και του ίδιου είδους, χρήσης και κατασκευής κτηρίου, στο ίδιο ακριβώς οικόπεδο, ενώ για ένα αντικείμενο καλύπτεται το κόστος αντικατάστασής του με καινούργιο αντικείμενο του ίδιου ή παρεμφερούς τύπου ή προδιαγραφών.

Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το πακέτο ασφάλισης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας, όπως:

• Πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς κάλυψη για σεισμό.
• Δυνατότητα επιλογής πακέτου ασφάλισης με ή χωρίς απαλλαγές της κύριας/μόνιμης κατοικίας.
• Δυνατότητα ασφάλισης και της εξοχικής/δευτερεύουσας κατοικίας στο πακέτο με απαλλαγές.
• Δυνατότητα ασφάλισης της κατοικίας, ή του περιεχομένου της, ή και των δύο.
• Μεγάλο εύρος καλύψεων από πολλαπλούς κινδύνους όπως καιρικά φαινόμενα, φωτιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, διάρρηξη, απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής, τρομοκρατικές-κακόβουλες ενέργειες, διαρροή ή θραύση ή υπερχείλιση σωληνώσεων, δεξαμενών και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης κ.ά. ανάλογα με το αν πρόκειται για κύρια/μόνιμη κατοικία ή εξοχική/ δευτερεύουσα κατοικία.

Full_prostasia_4

Επίσης, το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Full Προστασία Κατοικίας» προσφέρει την υπηρεσία δωρεάν επείγουσας τεχνικής βοήθειας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που χρειάζεται άμεση επισκευή, όπως βλάβη στα υδραυλικά ή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, απώλεια κλειδιών ή πρόβλημα στην κλειδαριά κ.ά.

Ακόμα, προσφέρεται επιπλέον έκπτωση από την Εθνική Ασφαλιστική στα ασφάλιστρα υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Αν, για παράδειγμα, το ακίνητο διαθέτει συναγερμό και πόρτα ασφαλείας, τα ασφάλιστρα έχουν έκπτωση 3,5%, ενώ αν ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με εταιρεία security η έκπτωση αυξάνεται σε 5%. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι σε περίπτωση ανάγκης οι αποζημιώσεις παρέχονται άμεσα.

Full_prostasia_2

Το κόστος του ασφαλίστρου διαμορφώνεται βάσει του πακέτου (με ή χωρίς απαλλαγές), των καλύψεων (με ή χωρίς σεισμό) που θα επιλέξουμε, ενώ η διάρκεια του ασφαλιστηρίου είναι ετήσια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για όσο διάστημα επιθυμεί ο ασφαλισμένος. Ενδεικτικά, ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. μπορεί να ασφαλιστεί με απαλλαγές και έκπτωση 5% λόγω πόρτας ασφαλείας, συναγερμού και σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων, με κόστος που ξεκινά από €13,46 το μήνα, με την κάλυψη σεισμού.

Κάνουμε το πρώτο βήμα για να νιώσουμε ασφαλείς και ήρεμοι: επισκεπτόμαστε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Εκεί μπορούμε να ενημερωθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια για τα χαρακτηριστικά, τις καλύψεις, τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος «Full Προστασία Κατοικίας» από κατάλληλα πιστοποιημένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στελέχη της Τράπεζας, τα οποία παρέχουν πλήρη προσυμβατική πληροφόρηση, ώστε να επιλέξουμε το πακέτο που μας ταιριάζει καλύτερα.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας θα βρείτε στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και στο nbg.gr.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι εκπτώσεις παρέχονται από την Εθνική Ασφαλιστική. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559 Αθήνα, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 237901000, Α.Μ.Ε.Ε.Α.:311481, www.nbg.gr, Αριθμός Ειδικού Μητρώου του Ε.Ε.Α.:1028 (insuranceregistry.uhc.gr).

* Η διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

[Reference: www.nbg.gr/el/idiwtes/asfalistika-programmata/asfaleia-katoikias/full-prostasia-katoikias]
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης