Ο ύπνος αλλιώς: Το νέο plant-based στρώμα «Μελιώρα» της COCO-MAT

Το νέο plant-based στρώμα «Μελιώρα» της COCO-MAT είναι φτιαγμένο για να χαρίζει έναν απολαυστικό ύπνο, που μας ανανεώνει και μας ξεκουράζει σε βάθος.


Sponsored Content

«Το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού», λέει η γνωστή σε όλους μας φράση και είναι αυτή που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν δει και δοκιμάσει το «Μελιώρα» της COCO-MAT, το πρώτο plant-based στρώμα της εταιρείας, το οποίο κατασκευάζεται από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Το όνομά του το περιγράφει απόλυτα, αφού προέρχεται από το λατινικό “Meliora” που σημαίνει «ακόμη καλύτερο». Πώς μπορεί άραγε κάτι τέτοιο να είναι εφικτό, με δεδομένη την ήδη υψηλή ποιότητα των προϊόντων ύπνου της εταιρείας, η οποία έχει ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της τη βιωσιμότητα και τον σεβασμό προς το περιβάλλον; Με μελετημένο σχεδιασμό, καινοτόμες λύσεις και προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι η απάντηση.


Εδώ και 35 χρόνια, ο καλός και ποιοτικός ύπνος έχει ταυτιστεί με την COCO-MAT, αφού τα προϊόντα της έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας χαρίζουν βαθιά ξεκούραση: μαξιλάρια με δυνατότητα προσθαφαίρεσης φυσικού καουτσούκ, στρώματα σχεδιασμένα σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση και πρώτες ύλες από τη φύση, μας χαρίζουν αέρινα όνειρα και απόλυτη αναζωογόνηση.

Το πρώτο plant-based στρώμα της εταιρείας κατασκευάζεται από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, που έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν απαράμιλλη άνεση. Το φυσικό καουτσούκ προσφέρει εξαιρετική ελαστικότητα, οι ίνες κοκοφοίνικα προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητα, οι ίνες κάκτου λειτουργούν ως ρυθμιστές της υγρασίας, το βαμβάκι βοηθά στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας, τα φύκια χαρίζουν φυσική ανθεκτικότητα και υποστήριξη, ενώ τα φύλλα ευκάλυπτου φροντίζουν για τη φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία.


Το διπλό στρώμα, όπως και όλα τα διπλά στρώματα της εταιρείας, αποτελείται από δύο μονά, που ενοποιούνται μέσω ενός εσωτερικού βαμβακερού καλύμματος, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Αυτό επιτρέπει στα στρώματα να λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς να δημιουργείται η αίσθηση κενού μεταξύ τους και παράλληλα να μην επηρεάζει η κίνηση του ενός σώματος το άλλο. 

Το στρώμα «Μελιώρα» είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους, παρέχοντας εξαιρετική υποστήριξη και άνεση. Με ύψος ± 24 εκ., διατίθεται σε όλες τις διαστάσεις για να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Η COCO-MAT, με πηγή έμπνευσης τη φύση, συνεχίζει να δεσμεύεται στην αναβάθμιση των εμπειριών ύπνου και το νέο plant-based στρώμα δημιουργήθηκε για να μας το υπενθυμίσει.

Μάθετε περισσότερα για το νέο plant-based στρώμα της COCO-MAT εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr