Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 35χρονο

Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 35χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους - Κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι αντέδρασαν λόγω της έντονης ζέστης

koridallos-arthrou
Αλβανός ονόματι Χ. Τζ. ομολόγησε ότι σκότωσε τον 35χρονο Αλβανό Αλφόνς Ντότσι κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Δ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πίσω από το έγκλημα βρισκόταν 45χρονος από το Κόσοβο που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά τη συμπλοκή, τελικά από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως αυτός που σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε τον 46χρονο είναι ο Χ. Τζ. τον οποίο μάλιστα ο Ντότσι γνώριζε από το παρελθόν καθώς φέρονται να είχαν αποδράσει μαζί.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται πως η άγρια συμπλοκή ξέσπασε στις φυλακές λίγο μετά τις 13.00.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους. Κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι αντέδρασαν λόγω της έντονης ζέστης. Αυτή ήταν και η αφορμή.

Κάπως έτσι ξεκίνησε καβγάς μεταξύ των κρατουμένων που εξελίχθηκε σε φονική συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Ποιος είναι ο 35χρονος που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Σκληρός ποινικός, δολοφόνος, ληστής, δραπέτης και πλέον νεκρός. Ο λόγος για τον 35χρονο Αλβανό που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Ντότσι, αν και νέος σε ηλικία, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εμπλακεί σε σωρεία σοβαρών ποινικών αδικημάτων, μεταξύ αυτών και ανθρωποκτονίες, με τους γνωρίζοντες τα πράγματα να κάνουν λόγο για έναν αδίστακτο άνθρωπο που δεν το είχε σε τίποτα να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή. Άλλωστε τα εγκλήματα που τον βάρυναν είναι ενδεικτικά.

korydallos-thyma


Το 2017 ο 35χρονος είχε βάψει τα χέρια του με αίμα δύο φορές κατά τη διάρκεια ισάριθμων ληστειών. Η πρώτη ήταν όταν δολοφόνησε έναν ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στη Δυτική Αττική, ενώ η δεύτερη όταν πήρε τη ζωή μίας ηλικιωμένης γυναίκας πάνω στη προσπάθειά του να τη ληστέψει. Ειδικότερα ο Ντότσι είχε χτυπήσει με όπλο τη γυναίκα στο κεφάλι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το 2018 εκτός από δολοφόνος έγινε και δραπέτης καθώς, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στην Κρήτη, κατάφερε να αποδράσει από το πλοίο. Τελικά εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα και συνελήφθη σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ.

korydallos-drastis-symploki


Υπενθυμίζεται πως η άγρια συμπλοκή ξέσπασε στις φυλακές λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους. Κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι αντέδρασαν λόγω της έντονης ζέστης. Αυτή ήταν και η αφορμή. Κάπως έτσι ξεκίνησε καβγάς μεταξύ των κρατουμένων που εξελίχθηκε σε φονική συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία.


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ξεκινά η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στηρίζει Δούκα για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ - «Χάρη πάμε;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης