Χανιά: Νεκρός 52χρονος έπειτα από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία Βρυσών με 2 οχήματα και 4 πυροσβέστες με τους άνδρες της πυροσβεστικής να απεγκλωβίζουν άμεσα μέσα από τα συντρίμμια των οχημάτων δύο άτομα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/6) στο χωριό Βρύσες στον Αποκόρωνα Χανιών στην έξοδο προς Γεωργιούπολη με έναν άνδρα 52 ετών με καταγωγή από την Γαλλία να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν δυο οχήματα, ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 52χρονος με ακόμα μια γυναίκα με καταγωγή από την Γαλλία και ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας.

Το δυστύχημα συνέβη όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα από τα εμπλεκόμενα ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάτω από άγνωστες συνθήκες και συγκρούστηκε με το έτερο ΙΧ αυτοκίνητο. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα ο 52χρονος Γάλλος και η γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία Βρυσών με 2 οχήματα και 4 πυροσβέστες με τους άνδρες της πυροσβεστικής να απεγκλωβίζουν άμεσα μέσα από τα συντρίμμια των οχημάτων τα δύο άτομα. Ο 52χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ σύμφωνα με το τοπικό μέσο η γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη. Παράλληλα και ο άλλος οδηγός τραυματίστηκε.

Στον ΒΟΑΚ δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα με μεγάλες ουρές αυτοκίνητων να έχουν σχηματιστεί στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, κατ' οίκον περιορισμός για Δημήτρη και Καίτη

Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την αδερφή του – Είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι ξέρετε

Πανελλαδικές 2024: Αύριο μετά τις 13:00 η ανακοίνωση βαθμολογιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr