Κοζάνη: Οι ανήλικοι που την «έστησαν» στον 16χρονο προσπάθησαν να τον στραγγαλίσουν με μια ζώνη

Κοζάνη: Οι ανήλικοι που την «έστησαν» στον 16χρονο προσπάθησαν να τον στραγγαλίσουν με μια ζώνη

Παράλληλα τον χτυπούσαν με σιδερογροθιές

violence54
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο δυο 16χρονοι και ένας 17χρονος έστησαν καρτέρι σε έναν συνομήλικο των δυο μικρότερων για να τον ληστέψουν με «δόλωμα» μια 15χρονη που τον παρέσυρε σε ραντεβού, καθώς προσπαθούσαν να τον στραγγαλίσουν με μια δερμάτινη ζώνη ενώ ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με σιδερογροθιές!

Την εμπλοκή της ανήλικης μαθήτριας που πήγε να συναντήσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε απομακρυσμένη περιοχή της Κοζάνης χωρίς να υποψιάζεται τι θα ακολουθούσε, αποκάλυψε το 16χρονο θύμα. Μόλις έφτασε το περιπολικό του τοπικού τμήματος που ειδοποιήθηκε από έναν κάτοικο της περιοχής, την είδε να τρέχει και την υπέδειξε στους αστυνομικούς, ένας από τους οποίους την καταδίωξε και την συνέλαβε.

Στο τμήμα όπου προσήχθη, η 15χρονη παραδέχθηκε ότι έπαιξε το ρόλο του “δολώματος” για να αρπάξουν οι συνεργοί της το κινητό τηλέφωνο του 16χρονου. Ακολούθησαν μετά από αναζητήσεις, λίγες ώρες αργότερα, οι συλλήψεις των τριών δραστών της επίθεσης, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν δυο σιδερογροθιές, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μια κουκούλα full face και η δερμάτινη ζώνη.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε, ενώ έφερε τραύματα και μώλωπες από τα πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του. Για προληπτικούς λόγους παρέμεινε για νοσηλεία και το πρωί της Πέμπτης πήρε εξιτήριο.

Κλείσιμο
Οι δράστες της επίθεσης και η 15χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που άσκησε δίωξη για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία στους δύο 16χρονους και τον 17χρονο και για απλή συνέργεια σε βάρος του κοριτσιού. Και οι τέσσερις κρατούνται για να απολογηθούν στην ανακρίτρια, ενώ οι γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού στους συναδέλφους του - «Ένιωθα να καίγομαι»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87 - Βουλευτές, μέλη, ξαδέλφια και τρολ στον εμφύλιο

Σπέτσες: Απόβαση celebrities - Καρντάσιαν, Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, Κερτ Ράσελ κάνουν διακοπές στο νησί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης