Στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Στον κατηγορούμενο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή

peripoliko_2
Στο Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο θα δικαστεί σήμερα ο δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, επίσης δημοσιογράφου.

Στον κατηγορούμενο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή.

Η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα Παρασκευή μετά από αίτημα του συνηγόρου του δημοσιογράφου, ο οποίος παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες σε βάρος του δημοσιογράφου αναμένεται να ανοίξει και μια ακόμη δικογραφία η οποία θα αφορά τη διερεύνηση προγενέστερων πράξεων του, τις οποίες φέρεται να τέλεσε κατά της εν διαστάσει συζύγου του αλλά και της νυν συντρόφου του. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον συνήγορο του, Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο, «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν την έχει απωθήσει, αλλά κατά τον εντολέα του, τον είχε προκαλέσει νωρίτερα. «Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας» είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, ενώ απάντησε αρνητικά στο ερώτημα αν της είχε προκαλέσει κάταγμα στην γνάθο.

Επίσης ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε και η σύντροφός του.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού στους συναδέλφους του - «Ένιωθα να καίγομαι»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87 - Βουλευτές, μέλη, ξαδέλφια και τρολ στον εμφύλιο

Σπέτσες: Απόβαση celebrities - Καρντάσιαν, Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, Κερτ Ράσελ κάνουν διακοπές στο νησί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης