Διαρρήκτες λεηλάτησαν βρεφονηπιακό σταθμό

Διαρρήκτες λεηλάτησαν βρεφονηπιακό σταθμό

Στο  στόχαστρο άγνωστων εισβολέων  μπήκαν οι εγκαταστάσεις του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Θεολόγο της Καλύμνου!

Διαρρήκτες λεηλάτησαν βρεφονηπιακό σταθμό
Στο  στόχαστρο άγνωστων εισβολέων  μπήκαν οι εγκαταστάσεις του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Θεολόγο της Καλύμνου! Οι δράστες έσπασαν τα μικρά τζάμια της κεντρικής εισόδου, ανέβασαν τον σύρτη της πόρτας και μπήκαν στο εσωτερικό, όπου παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα του γραφείου της διευθύντριας.

Κλείσιμο
Εκεί  διέρρηξαν μια ντουλάπα και άρπαξαν δυο μπλοκ τραπεζικών επιταγών με 45 φύλλα, σε ένα από τα οποία είχε ήδη καταχωρηθεί ποσό αξίας 700 ευρώ για την κάλυψη  αναγκών του σταθμού. Οι κακοποιοί –που πρέπει να ήταν και… πεινασμένοι!- άρπαξαν ακόμη 300 ευρώ που είχε αφήσει ένας υπάλληλος για την εξόφληση προσωπικού δανείου, αλλά και μια τηλεόραση, μια συσκευή DVD, ένα βιβλιάριο καταθέσεων και μεγάλη ποσότητα… κρέατος!

Τα τρόφιμα που είχε φυλάξει στην αποθήκη του σπιτιού της στο Ηράκλειο μια 67χρονη γυναίκα, είχε βάλει στο μάτι ένας «πεινασμένος» 26χρονος! Διέρρηξε την αποθήκη, φόρτωσε όσα μπορούσε σε ένα κουτί και έκανε να φύγει. Όμως, τον τσάκωσαν οι… γείτονες, οι οποίοι τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Ηρακλείου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης