Η κακοκαιρία έπληξε και τις κινητοποιήσεις

Ο ...κακός ο καιρός αλλάζει τα προγραμματισμένα στη χώρα μας, από πτήσεις μέχρι και πορείες...

Η ξαφνική κακοκαιρία που πλήττει από την Κυριακή τη χώρα μας έγινε αιτία να καθυστερήσουν ή να ακυρωθούν πτήσεις, να δέσουν τα πλοία στα λιμάνια, να ξεριζωθούν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους, αλλά και να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους. 

Ειδικότερα στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη το μποτιλιάρισμα δεν έχει τέλος. Άλλο ένα «θύμα» της κακοκαιρίας είναι οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, οι απεργοί είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, όμως ο καιρός τους τα …χάλασε και έτσι η συγκέντρωση ακυρώθηκε, αφού λόγω της βροχής δε συγκεντρώθηκαν πολλοί ανταοπριτ

Ακόμη, κατάληψη στο υπουργείο Παιδείας έκανε το πρωί ομάδα εργαζομένων του υπουργείου. Ωστόσο η κίνηση αυτή δεν συνάντησε ανταπόκριση από τους υπόλοιπους εργαζόμενους λόγω της βροχής και λίγο αργότερα η κυκλοφορία από και προς το υπουργείο άρχισε να γίνεται κανονικά. Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται εκτός από τα οικονομικά μέτρα και για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο υπουργείο Παιδείας. Μάλιστα, διαμαρτύρονται, όπως δήλωσαν, γιατί υπάρχουν κλειστοί, σε πολλούς υπαλλήλους, χώροι στάθμευσης και γιατί έχουν κλείσει, για λόγους ασφαλείας, οι έξοδοι του υπουργείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr