Θεσσαλονίκη: Φοβάμαι για τη ζωή μου, λέει η 37χρονη που κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι

Θεσσαλονίκη: Φοβάμαι για τη ζωή μου, λέει η 37χρονη που κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι

Επισημαίνει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον «νταή» σύζυγό της, ο οποίος την έχει ξυλοκοπήσει τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι παντρεμένοι - Ο άνδρας συνελήφθη

via
«Φοβάμαι για τη ζωή μου, απείλησε ότι θα με σκοτώσει το κατσαβίδι» λέει στο protothema.gr, η 37χρονη που, το πρωί της Παρασκευής, κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, μέσα στο διαμέρισμα που ζούνε στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα κάλεσε έντρομη στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, περίπου στις 11 το πρωί και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός απειλεί ότι θα της αφαιρέσει τη ζωή με ένα κατσαβίδι το οποίο κρατούσε στα χέρια του. Άμεσα σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί έφτασαν σε ελάχιστα λεπτά στο σπίτι που τους ανέφερε ότι βρίσκεται το θύμα, όμως ο σύζυγός της είχε προλάβει να φύγει. Ο άντρας, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μόλις αντιλήφθηκε ότι η σύζυγός του ειδοποίησε την αστυνομία, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Μιλώντας στο protothema.gr, η γυναίκα περιγράφει όλα όσα έγιναν σήμερα το πρωί, ενώ επισημαίνει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον «νταή» σύζυγό της, ο οποίος την έχει ξυλοκοπήσει τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι παντρεμένοι και ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

katsavidi
Κλείσιμο

«Στην αρχή ήταν όλα καλά όμως μετά έμπλεξε με ναρκωτικές ουσίες και ξεκίνησε να γίνεται βίαιος απέναντί μου» αναφέρει, προσθέτοντας ότι σχεδόν καθημερινά δέχεται απειλές για τη ζωή της. «Με έχει χτυπήσει δύο - τρεις φορές, όμως αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι οι απειλές που δέχομαι καθημερινά. Λέει ότι θα με σκοτώσει, ότι θα με κάνει "μαύρη" στο ξύλο, ότι θα βάλει άλλα άτομα να με σκοτώσουν. Πλέον άρχισα να φοβάμαι για την ζωή μου» σημειώνει.

Εξιστορώντας όσα έγιναν σήμερα το πρωί, η 37χρονη εξηγεί ότι όλα ξεκίνησαν από την προηγούμενη νύχτα όταν ο 34χρονος σύζυγός της έφυγε από το σπίτι χωρίς να την ενημερώσει για το πού θα πήγαινε. Μετά από αρκετές ώρες που επέστρεψε ήταν σε άθλια κατάσταση και προφανώς υπό την επήρεια ουσιών και τότε ξέσπασε καβγάς. «Τον ρώτησα γιατί γύρισε τόσο αργά και τότε ξεκίνησε να με βρίζει και να με απειλεί. Μου έλεγε "δε θα μου κάνεις εσύ κουμάντο" και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει».

Περίπου στις 11 το πρωί η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της είχε κλέψει μια μοτοσυκλέτα το βράδυ που βγήκε και, μάλιστα, την έφερε στο σπίτι. «Του είπα να την πάρει και να φύγει αλλιώς θα ειδοποιήσω την αστυνομία. Τότε έγινε πιο βίαιος, πιο οξύθυμος και άρχισε να με βρίζει χυδαία και να με προσβάλει. Μου είπε ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα με σκοτώσει με το κατσαβίδι που κρατούσε. Κάλεσα την αστυνομία γιατί φοβήθηκα και εκείνος εξαφανίστηκε. Ενημέρωσα τους αστυνομικούς για το που μπορεί να βρίσκεται και κατάφεραν να τον συλλάβουν» λέει η γυναίκα.

Κλείνοντας, τονίζει ότι το αυτό που θέλει είναι ο σύζυγός της να δικαστεί και να μπει στη φυλακή αλλά και να σταματήσουν τα καθημερινά περιστατικά βίας που απασχολούν την επικαιρότητα. «Σήμερα θα μπορούσα να μην είμαι ζωντανή» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί οδήγησαν την 37χρονη στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας προκειμένου να δώσει κατάθεση και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επέστρεψε στο σπίτι της με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις ανά πεδίο - Χαμηλές επιδόσεις σε τρία μαθήματα

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Μου έριχνε νερό στο πρόσωπο για ξεπλυθούν τα αίματα πριν με πάει στο νοσοκομείο – Όλο το υπόμνημα

Κερατσίνι: Τη χτυπούσε, ήταν μονίμως μελανιασμένη κι εκείνη τον κάλυπτε, λέει γειτόνισσα της 40χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης