Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Τόνισε ότι βγήκαν από τη θάλασσα για να προστατευτούν και δεν έμειναν ούτε δέκα λεπτά στην αμμουδιά όταν χτύπησε ο κεραυνός

xalkidiki-arthrou_2
Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του 13χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) όταν τη χτύπησε κεραυνός ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της στην παραλία Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, οι ανέμελες στιγμές της οικογένειας μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν ο κεραυνός χτύπησε την κόρη και τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα η 13χρονη να χάσει τη ζωή της ακαριαία. Όπως λέει, είχαν πάει οικογενειακώς για μπάνιο και όταν είδαν ότι ξεκίνησε να βρέχει βγήκαν από τη θάλασσα. Την ώρα που βρίσκονταν στην αμμουδιά έπεσε ο κεραυνός μπροστά τους με τη σύζυγο και την κόρη του να πέφτουν στην άμμο.

«Το κορίτσι μου δεν ξανά σηκώθηκε» λέει ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος σημειώνει ότι βγήκαν από τη θάλασσα για να προστατευτούν και δεν έμειναν ούτε δέκα λεπτά στην αμμουδιά όταν χτύπησε ο κεραυνός.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά και η μητέρα του κοριτσιού όμως είναι καλά στην υγεία της αλλά παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν έγινε περίπου στις 16.30 όταν το κορίτσι βρισκόταν στην παραλία Ποσείδι, στην αμμουδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια από τα Μουδανιά, έκανε μπάνιο στο Ποσείδι στο Φάρο και όταν είδαν το μπουρίνι βγήκαν έξω, προσπάθησαν να πάνε στο αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβαν, τους χτύπησε κεραυνός και σκοτώθηκε ακαριαία η ανήλικη.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλες προσπάθειες, προχώρησαν σε διασωλήνωση αλλά δε κατάφεραν να την επαναφέρουν. Σημειώνεται ότι στην περιοχή της Χαλκιδικής σήμερα είχε κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας

«Είναι μία τραγωδία που έγινε από το πουθενά σε μια στιγμή χαράς της οικογένειας»

Σοκαρισμένη από το περιστατικό είναι η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία από τη πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το γεγονός βρέθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής. Μιλώντας στο protothema.gr έκανε λόγο για πραγματική τραγωδία.

«Είναι μια τραγωδία που έγινε από το πουθενά σε μια στιγμή χαράς της οικογένειας. Πραγματικά είναι τρελό αυτό το πράγμα. Έβρεχε πολύ και από όσα είπε η μητέρα της ετοιμαζόταν για να φύγουν εκείνη την ώρα από την παραλία. Ήταν ένας άγγελος, μια κούκλα, άριστη μαθήτρια και αθλήτρια. Οι γονείς δε μπορούν να διανοηθουν αυτό που έγινε. Το παιδί απλά περπατούσε στην παραλία, είναι τραγικό αυτό που έγινε» σημειώνει.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε 13χρονο κορίτσι

Βρετανία: Μεγάλη αναστάτωση στο αεροδρόμιο Gatwick - Επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα αεροπλάνα

Δίκη ιστιοπλόου: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον βιασμό και την κακοποίηση της Αμαλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης