Βόλος: Χειροπέδες σε τρεις διακινητές κοκαΐνης και κάνναβης

Τα τρία μέλη της σπείρας παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος

Με κοινή επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού και της Ασφαλείας Βόλου εξαρθρώθηκε ένα κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στον Βόλο αποκομίζοντας κέρδη που ξεπερνούσαν τα 70.000 ευρώ.

Αρχικά, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το σπίτι του στον Βόλο ένας 20χρονος και στο τσαντάκι που είχε στον ώμο του βρέθηκαν μια συσκευασία με 10,5 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλες δύο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87,1 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 468 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 573,5 γραμμαρίων, τέσσερις ψηφιακές ζυγαριές, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και μια συσκευασία με 80 μικρά νάιλον σακουλάκια. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία κινητά, 2.475 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών και ένα σημειωματάριο με ποσά από τις αγοραπωλησίες που εξετάζεται.

Με αίτημα του Λιμεναρχείου Βόλου, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν στην Ακράτα Αχαΐας έναν 30χρονο και έναν 45χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, δύο κινητά, τέσσερα κλειδιά από μία αποθήκη και ένα σπίτι, καθώς και 1.700 ευρώ. Στο σπίτι των δυο ανδρών στον Αλμυρό δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, αλλά σε ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν σε μια αποθήκη τους στην Ευξεινούπολη Μαγνησίας κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,6 γραμμαρίων και μια ψηφιακή ζυγαριά.

Τα τρία μέλη της σπείρας παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Και πρωταθλητές και αριστούχοι: Ο Νεκτάριος και η Ειρήνη που πήραν άριστα στη Φυσική


Λευτέρης Πανταζής για Βασίλη Καρρά: Του είχα πει στείλει ένα τραγούδι, μου είχε πει «άμα τα καταφέρω, θα το πούμε»


«Το παιδί μου έπεσε κάτω και δεν ξανασηκώθηκε» λέει ο πατέρας της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό στη Χαλκιδική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr