Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Η αστυνομία αναζητά αυτόν που παρέσυρε τη 17χρονη και όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Η αστυνομία αναζητά αυτόν που παρέσυρε τη 17χρονη και όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν

Για 10 λεπτά η κοπέλα ήταν αβοήθητη – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

athinon_leof
Έρευνες τόσο για το αρχικό αυτοκίνητο που παρέσυρε τη 17χρονη στη  λεωφόρο Αθηνών, όσο και για όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν διεξάγει η αστυνομία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείνει στη μέση του δρόμου αιμόφυρτη για 10 λεπτά. 

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε στο Mega: «Αναζητούμε αυτόν που παρέσυρε την 17χρονη αλλά και αυτούς που πέρασαν και δεν σταμάτησαν να την βοηθήσουν επί δέκα λεπτά». Την ίδια ώρα η κοπέλα νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και δεν μπορεί να βοηθήσει τους αστυνομικούς, ενώ όπως είπε η κυρία Δημογλίδου, αν κάποιος την είχε βοηθήσει έστω και ένα λεπτό νωρίτερα, η κατάσταση της υγείας της θα μπορούσε να είναι διαφορετική. 

Η 17χρονη βρισκόταν πεσμένη στο οδόστρωμα για δέκα λεπτά. Κανένα από τα διερχόμενα οχήματα δεν σταμάτησε για να τη βοηθήσει, ενώ η αστυνομία αναζητά τους οδηγούς και των αυτοκινήτων που χτύπησαν το κορίτσι και δεν σταμάτησαν για να το βοηθήσουν. Όλοι τους αναζητούνται και αναμένεται να διωχθούν. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα πεσμένο, ήταν μαύρο.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2cakb2gcvnt)


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα στη Λ. Αθηνών

Την Τετάρτη 26-6-2024 και περί ώρα 05.20’, επί της Λεωφ. Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Περιστερίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης ανήλικης πεζής, με εμπλεκόμενα -2- Ι.Χ.Ε. οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν διαδοχικά την ως άνω πεζή, η οποία διέσχιζε τη Λεωφ. Αθηνών με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της ως άνω πεζής, ενώ οι οδηγοί και των -2- εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στην παθούσα και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης