Θάσος: Ο «Θορ» τσάκωσε διακινητή κοκαΐνης

Το εκπαιδευμένο τετράποδο βρήκε τέσσερα «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 4,7 γραμμαρίων στις τσέπες του 24χρονου, ενώ στη συνέχεια ερεύνησε την κατοικία του όπου ξετρύπωσε έξι συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 110,4 γραμμαρίων

Έξω από το σπίτι ενός 24χρονου Έλληνα στη Θάσο είχαν στήσει καραούλι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που είχαν πληροφορίες ότι έβγαζε πλά διακινώντας κοκαΐνη στο νησί και, μόλις τον είδαν βγαίνει, ανέλαβε δράση ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Θορ».

Το εκπαιδευμένο τετράποδο βρήκε τέσσερα «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 4,7 γραμμαρίων στις τσέπες του 24χρονου, ενώ στη συνέχεια ερεύνησε την κατοικία του όπου ξετρύπωσε έξι συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 110,4 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης. Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, μία σιδερογροθιά,τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μετρητά ύψους 10.910 ευρώ από την πώληση ναρκωτικών.

Ο 24χρονος συνελήφθη και υπέδειξε στους λιμενικούς έναν 37χρονο «πελάτη» του, ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του με ένα «φιξάκι» κοκαΐνης βάρους 0,7 γραμμαρίου. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Τον έπιασαν να πουλάει κοκαΐνη
Την κατάλληλη στιγμή έφτασαν από την Χαλκιδική στην Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν αλλοδαπό την ώρα που προσπαθούσε να πουλήσει μια ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 23,7 γραμμαρίων, το βράδυ της Πέμπτης. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης η οποία κατασχέθηκε, όπως και το κινητό του τηλέφωνο και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες αιχμάλωτοι και απαχθέντες από τον Δ.Σ.Ε. στην Αλβανία μετά τον Εμφύλιο


Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες


Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr