Ρόδος: Πελάτισσα ξάφρισε τιμαλφή από κοσμηματοπωλείο

Ρόδος: Πελάτισσα ξάφρισε τιμαλφή από κοσμηματοπωλείο

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 41χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία

Kosmimata_Klopi
Παριστάνοντας ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα κόσμημα είχε μπει μια Ελληνίδα σε ένα κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ρόδου, το πρωί της 16ης Ιουνίου, αλλά όταν έφυγε χωρίς να ψωνίσει ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι είχε ξαφρίσει διάφορα τιμαλφή όσο εκείνος κατέβαζε δείγματα.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 41χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο
Αντίθετα, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 26 χρόνων, οι οποίοι ξάφρισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ένα πορτοφόλι από χώρο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στη Ρόδο. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού.

Με το πρόσχημα ότι πωλούσε είδη μικρής αξίας, πλησίασε έναν ηλικιωμένο σε περιοχή του Δήμου Τεμπών ένας Έλληνας και τον έπεισε να του τα δείξει, το απόγευμα της 8ης Ιουνίου. Όσο ο ένοικος διάλεγε αυτά που θα ψώνιζε, ο δράστης ξάφρισε το πορτοφόλι του που είχε μέσα 400 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.


Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες αιχμάλωτοι και απαχθέντες από τον Δ.Σ.Ε. στην Αλβανία μετά τον Εμφύλιο


Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες


Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης