Μαφιόζοι σακάτεψαν 32χρονο για εκδίκηση

Πρωτοφανούς  αγριότητας επίθεση δέχθηκε από  άγνωστους μαφιόζους ένας 32χρονος άνδρας στην Ηλεία

Πρωτοφανούς  αγριότητας επίθεση δέχθηκε από  άγνωστους μαφιόζους ένας 32χρονος άνδρας στην Ηλεία. Οι δράστες, που προφανώς είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του, τον παρέσυραν έξω από το σπίτι του βάζοντας φωτιά στα αυτοκίνητά του και μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με χειρουργική ακρίβεια σακατεύοντάς τον κυριολεκτικά!

Το  θύμα πετάχτηκε έξω από το  σπίτι του στο Σώστι Ηλείας όταν αντιλήφθηκε ότι, εν μέσω καταιγίδας, το ένα από τα αυτοκίνητά του που βρίσκονταν στην πυλωτή είχε τυλιχτεί στις φλόγες οι οποίες είχαν επεκταθεί και στο δεύτερο! Μόλις βγήκε, όμως, έπεσε πάνω του άγνωστος αριθμός ατόμων και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με τέτοια μανία αλλά και επιδεξιότητα, που του έσπασαν τα δύο χέρια και το ένα πόδι!

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, αλλά οι συγγενείς του και οι γείτονες που έτρεξαν κοντά του δεν πρόλαβαν να δουν τους δράστες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή μόλις πέτυχαν τον σκοπό τους. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο νοσοκομείο Πύργου, όπου νοσηλεύεται χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί πόσοι και ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν. Η Πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά στα δυο οχήματα πριν απειλήσει και το σπίτι του 32χρονου, που είχε γίνει στόχος επίθεσης και πριν από ένα χρόνο, όταν άγνωστοι του είχαν κάψει πάλι το αυτοκίνητο! 
 
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr