Συνελήφθη σάτυρος στη Μυτιλήνη

Ισχυρό  σοκ προκάλεσε σε ένα οριακά  ενήλικο κορίτσι ένας αδίστακτος  σάτυρος που το παρακολουθούσε  απέναντι από το σπίτι του

Ισχυρό  σοκ προκάλεσε σε ένα οριακά  ενήλικο κορίτσι ένας αδίστακτος  σάτυρος που το παρακολουθούσε  απέναντι από το σπίτι του!  Ο άρρωστος ηδονοβλεψίας άρχισε  να… αυτοϊκανοποιείται, αδιαφορώντας  για την παρουσία των περιοίκων που τον παρακολουθούσαν εμβρόντητοι!

 Η  18χρονη κοπέλα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε θεατές, την ώρα που άλλαζε ρούχα στο δωμάτιό της μέσα στο σπίτι της στη Μυτιλήνη. Ήταν πρωί, αλλά ο παθιασμένος «ματάκιας» δεν προβληματίστηκε από την κίνηση που ήταν αρκετά πυκνή την ώρα εκείνη!

Παρακολουθώντας  την 18χρονη, κατέβασε με απίστευτο θράσος το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται κοιτάζοντας την, μπροστά στα μάτια των περιοίκων που είχαν «παγώσει»! Το κορίτσι έβαλε τις φωνές μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε και κάποιοι προσπάθησαν να πιάσουν τον σάτυρο, που έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr