Θάνατοι λουόμενων σε Ηράκλειο, Χανιά, Ηγουμενίτσα και Βόλο

Θάνατοι λουόμενων σε Ηράκλειο, Χανιά, Ηγουμενίτσα και Βόλο

Πρόκειται για έναν 47χρονο και έναν 57χρονο και δύο ηλικιωμένους - Προανάκριση διενεργούν τα κατά τόπους Λιμεναρχεία

pnigmos_ekab
Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο (29/6) την ώρα που κολυμπούσαν σε παραλίες του Ηρακλείου, των Χανίων, της Ηγουμενίτσας και του Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, χθες το απόγευμα ένας 47χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Χερσονήσου. Στον 47χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Την ίδια ώρα στα Χανιά ένας 57χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία ¨ΠΥΡΓΟΣ ΨΗΛΟΝΕΡΟΥ¨ του Δήμου Πλατανιά. Ο 57χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Νωρίτερα χθες το μεσημέρι ένας 87χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία ¨ΣΟΥΤΡΑΛΙ¨ της Αγριάς Βόλου. Στον 87χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Κλείσιμο
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το πρωί και ένας 86χρονος ημεδαπός, από την παραλία Πλαταριάς Θεσπρωτίας. Στον 86χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πάρνηθα: Η στιγμή που το drone της Πυροσβεστικής εντοπίζει το πύρινο μέτωπο - Δείτε φωτογραφία

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: «Έχουμε πιάσει πάτο» - Ξεσπά η μητέρα της Έμμας

Αθηνά Οικονομάκου: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσερέλα στην ηθοποιό - Είσαι η καλύτερη του κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης