Χειροπέδες σε Έλληνα που αναζητείτο στη Γερμανία για διακεκριμένη κλοπή

Χειροπέδες σε Έλληνα που αναζητείτο στη Γερμανία για διακεκριμένη κλοπή

 Ο δράστης είχε καταφύγει σε έναν οικισμό της Δράμας απ’ όπου κατάγεται, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

sillipsi
Με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας για διακεκριμένη κλοπή που είχε κάνει σε ένα σπίτι διώκεται ένας Έλληνας ο οποίος είχε καταφύγει σε έναν οικισμό της Δράμας απ’ όπου κατάγεται, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο αναζητούμενος συνελήφθη από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Προσοτσάνης το πρωί της Παρασκευής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά, αν στο μεταξύ δεν προκύψει ότι κατηγορείται για αδικήματα και στην Ελλάδα.

Συλλήψεις με εντάλματα
Ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Αγρινίου για κλοπή και διακεκριμένη κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια εν όψει της απολογίας του.

Από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος συνελήφθη στην Ερέτρια Ευβοίας ένας αλλοδαπός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών που είχε εκδοθεί από τον Β’ ανακριτή Χαλκίδας. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να κληθεί να απολογηθεί.

Κλείσιμο
Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν 6 οικισμοί - Δείτε βίντεο


Με Γιάννη και χωρίς εκπλήξεις η 12αδα της Εθνικής Ελλάδας από τον Σπανούλη για το Προολυμπιακό 2024


Πολύ μεγάλη η προσέλευση των Γάλλων στις κάλπες - Σε επικίνδυνη ακροδεξιά τροχιά η χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης