Διοικητές ΕΣΥ: Περιμένουν sms για την συνέντευξη – Τα SOS θέματα και το δύσκολο «άριστα»

Διοικητές ΕΣΥ: Περιμένουν sms για την συνέντευξη – Τα SOS θέματα και το δύσκολο «άριστα»

Το γραπτό τεστ αφορούσε τον παραγωγικό και επαγωγικό συλλογισμό σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα εξετάσεων για ανάλογες θέσεις - Σε αυτό το στάδιο θα γίνει σαφές το στίγμα του υπουργείου Υγείας αναφορικά με τα ανώτερα στελέχη που αναζητεί

nosokas
Μια ακόμη σελίδα γυρίζει από σήμερα στο πολυσυζητημένο σύστημα επιλογής διοικητών του ΕΣΥ που ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, γνωστό και ως νόμος Κεραμέως καθώς αφορά όλο τον δημόσιο τομέα, αλλά εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο πεδίο της Υγείας.

Εκατό και πλέον υποψήφιοι για τις 21 θέσεις επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) αναμένουν το sms που θα ορίζει την ημερομηνία και την ώρα για την συνέντευξή τους στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Η πενταμελής Επιτροπή Επιλογής Διοικητών και Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) δρομολογεί το τελευταίο στάδιο μιας διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους τέσσερις μήνες για την κάλυψη συνολικά 173 θέσεων διοικητών και υποδιοικητών στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) και τα δημόσια νοσοκομεία. Βάσει αυτής οι επικεφαλής των φορέων του Δημοσίου δεν διορίζονται από τον εκάστοτε αρμόδιο υπουργό, αλλά καταλαμβάνουν τη θέση με αξιοκρατικό και διάφανο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης