Αγία Βαρβάρα: Εφιάλτης για 26χρονη – Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία τράβηξε με δύναμη το σχοινί επιχειρώντας να την στραγγαλίσει αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε πριν από μερικές ημέρες μία 26χρονη κοπέλα στην Αγία Βαρβάρα όταν την ώρα που κοιμόταν με το ανήλικο παιδί της δέχθηκε ξαφνικά άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος στο τέλος δεν δίστασε ακόμη και να προσπαθήσει να την πνίξει.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6) όταν ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στην Αγία Βαρβάρα σπάζοντας την πόρτα με κλοτσιά και, κρατώντας ένα σχοινί, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και το πέρασε στον λαιμό της με θηλιά.

Στη συνέχεια ο 33χρονος τράβηξε με δύναμη το σχοινί επιχειρώντας να την στραγγαλίσει. Η κοπέλα, που εκείνη τη στιγμή κρατούσε αγκαλιά το ανήλικο παιδί τους, αντέδρασε και έβγαλε το σχοινί από τον λαιμό της φωνάζοντας παράλληλα βοήθεια.

Για καλή της τύχη στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι γονείς της οι οποίοι άκουσαν την φασαρία και έσπευσαν στο σημείο. Τότε ο δράστης άφησε το σχοινί, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι και την δάγκωσε στο δεξί μπράτσο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και, μετά από αναζητήσεις, ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί του περασμένου Σαββάτου (29/6).


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη η 43χρονη ασκούμενη μετά από μήνυση του γνωστού ποινικολόγου επειδή έδειξε προσωπικά τους μηνύματα

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη Σταμάτα, διάσπαρτες εστίες στην Κερατέα - Σε εξέλιξη οι φωτιές σε Ζάκυνθο και Δίστομο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr