Οδηγούσε έχοντας δίπλα του ρόπαλο και σιδερογροθιά

Οδηγούσε έχοντας δίπλα του ρόπαλο και σιδερογροθιά

Τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη 

astynomia
Έτοιμος για συμπλοκή ήταν ένας Έλληνας που οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο στο κέντρο των Ιωαννίνων, το βράδυ του Σαββάτου. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν ένα ξύλινο κλομπ μήκους 50 εκατοστών και μία σιδερογροθιά.

Τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Είχε πάνω του μαχαίρια και ναρκωτικά

Δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 7,5 και 8,5 εκατοστών, αλλά και τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, είχε στην κατοχή του ένας 50χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε κοινότητα του δήμου Βέλου- Βόχας, το βράδυ του Σαββάτου. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο 50χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Οπλισμένος με ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κυκλοφορεί σε περιοχή της Πρέβεζας ένας αλλοδαπός, που υποβλήθηκε σε έλεγχο την Παρασκευή. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγία Βαρβάρα: Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Μητσοτάκης για φωτιές: Απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, ευχαριστώ τα στελέχη της πρώτης γραμμής


«Σοκ, γαλλική τραγωδία, μπούμερανγκ στον Μακρόν» - Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης